Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Metafizika


Kasiopejske transkripte-2016-02-06

 






Datum sesije: 6.2.2016.


Laura, Andromeda i Galatea za pločom

Pierre, Joe, Chu, Arky, Niall, Data, PoB, Scottie, Timótheos, Alana, Čudesni pas Noko


Pitanje (P): (Laura(L)) Danas je 6. veljače 2016. [Pregled prisutnih]

(Joe) I Čudesni pas Noko!

(L) Da, i Čudesni pas Noko, koji iz nekog razloga OBOŽAVA biti ovdje!

(Galatea) *Zvrc-zvrc! Zvrc-zvrc!*

Odgovor (O): Pozdrav Noki! I ljudima također! Fleianna od Kasiopeje.

P: (L) Da li je "Fleianna" zbog psećeg uvoda („flea“ na engleskom znači buha, op. prev.)? Znate, vezano za buhe i slično?

O: Ha-ha dobra šala!

[smijeh... Noko zalegne između Joea i Pierra na kauču, i po običaju zaspe]

P: (Joe) To bi se moglo izgovoriti kao "Flei-ana".

(L) Pa, kao što se izgovara Fleischman... Okej, pretpostavljam da ćemo krenuti s mojim ozbiljnim pitanjem. Nešto mi je palo mi na pamet, nakon što sam čitala sve te članke o izbjegličkoj djeci koja kroz Tursku dolaze iz Sirije i vjerojatno iz Iraka i tako dalje, i nedostaje 10 000 ili više djece. Radi se o djeci koja su mlađa od 12 godina. Palo mi je na pamet da postoje dvije mogućnosti: kradu ih krijumčari ljudi, ili ih se otima jer su ljudska djeca izvanzemljcima poslastica za konzumaciju, o čemu smo raspravljali u nekim ranijim sesijama. Znači, pretpostavljam da je moje pitanje: da li se u ovom slučaju događaju jedna ili obje te mogućnosti?

O: Uglavnom krijumčarenje ljudi, ali i nešto aktivnosti „izvanzemaljskog“ porijekla.

P: (Pierre) Možemo li pitati za broj nestale djece? 10 000 je broj koji se vrti u medijima... Bilo bi interesantno znati stvaran broj.

O: To je u ovom trenutku poprilično precizan broj. 

P: (L) Ali raste svaki dan, pretpostavljam?

O: Da.

P: (L) Što... O Bože... Što na kraju... Što krijumčari rade s tom djecom?

O: Vađenje organa, seksualna eksploatacija.

P: (Niall) Što je na neki način slično aktivnostima izvanzemaljaca. Ljudske i izvanzemaljske aktivnosti su slične.

(L) Da, kao da su ih oteli izvanzemaljci za vađenje organa i seksualnu eksploataciju.

O: Postoje sličnosti uslijed orijentacije duše ili izostanka iste.

P: (L) Izostanka duše, mislite?

O: Da.

P: (L) U redu. Okej, imam još jedno pitanje. Gledala sam zabavnu, malu snimku koja je napravljena kao da se radi o web kameri koja motri Vezuv 79. godine po. Kr. Radilo se o zbilja jedinstvenom pogledu. Kompjuterski je animirana, ali kao da se web kamera zbilja tamo nalazila. To me je ponukalo da istražim tu erupciju koja se dogodila 79. godine po. Kr. Dok sam čitala o toj erupciji – i pretpostavljam da je Plinije Mlađi bio izvor tih informacija – saznala sam da je, navodno u kratkom vremenskom razdoblju koje je prethodilo erupciji, postojalo to stado ovaca...

(Andromeda) Nekoliko godina prije toga. Dogodio se potres i masa ovaca je umrla.

(L) Da, dogodio se potres, i onda je cijelo jedno stado ovaca tamo u blizini Pompeja jednostavno krepalo, navodno zbog curenja plina iz zemlje. Naježila sam se dok sam to čitala jer... Rekli su da se radilo o 600 ovaca. Kada danas pogledate našu planetu i vidite sve te životinje koje umiru na kopnu, u oceanima, padaju s neba, itd., ne možete a da ne primjetite sličnost. Već smo nagađali i raspravljali u nekoliko sesija o činjenici da je nešto od toga zbog plinova koji dolaze iz unutrašnjosti Zemlje, bilo da se to događa na kopnu ili u moru. Ježim se zbog globalne naravi toga u sadašnjosti , u odnosu na lokalizirani događaj u blizini mjesta gdje će se dogoditi erupcija vulkana. Odnosno, kao da je to bilo upozorenje da će se dogoditi erupcija. Dakle, da li to znači da možemo radosno iščekivati još puno, puno, puno vulkanskih erupcija u budućnosti? 

O: Već smo jednom spomenuli simultane erupcije diljem svijeta. Ne samo to, nego također i cikličko zagrijavanje unutar Zemlje i otpuštanje plinova koji pogone pomicanje kontinenata. Kada trenutno vremensko razdoblje promjena završi, velik dio vašeg svijeta će biti neprepoznatljiv.

P: (L) Jupiiiiiiiiiii! [smijeh]

(Pierre) Mogu ovdje postaviti jedno pitanje... U ovom trenutku povećava se količina otpuštenog plina. 

(L) Manje više vražje posvuda!

(Pierre) I to uzrokuje pomicanje kontinenata. E sad, to otpuštanje plinova, čini se da je uzrokovano zagrijavanjem unutar Zemlje. Da li je zagrijavanje unutar Zemlje uslijed povećanja kozmičkih energija, što možemo vidjeti na primjeru vrhunca aktivnosti El Niña?

O: Najvećim dijelom je potaknuto time, da.

P: (L) Ali onda to s kozmičkim zrakama, one uđu kroz te točke koje se nalaze na 18, 19 stupnjeva, i to djeluje na Zemlju. I nešto također usporava Zemlju, „uzemljenje toka struje“, kao što je već spomenuto, pa usporavanje Zemlje uzrokuje neusklađenost između brzine rotacije jezgre i litosfere.

(Pierre) Znači, imamo posmična naprezanja koja se događaju diljem planete...

(L) Mislim da nam je svima jasno da nešto od toga uzrokuje one eksplozije koje ljudi čuju, kao i zvukove trublji, te zvukove mehaničkog brušenja koji se čuju na toliko mjesta. 

O: Doista! Kao da se radi o jednoj velikoj interaktivnoj zagonetki!

P: (L) Znači, jedna stvar je povezana s drugom, što potakne nešto treće, a što opet... I to u suštini stvara taj neki nevjerojatan splet loših faktora ovdje na Zemlji. E sad, čitali smo nešto što je lik objavio na forumu prije tjedan dana ili tako nešto, o zagrijavanju gornjeg dijela atmosfere, stratosfere, i da će se dogoditi inverzija. Očigledno, ako se dogodi inverzija sa zagrijavanjem na vrhu, onda bi to dovelo do toga da dno bude jako vruće. Koliko ja razumijem, to bi se dogodilo tako što bi se gornji dio atmosfere ohladio zbog meteorske prašine i ostalih stvari. To bi sažimalo troposferu koja se zagrijava zbog topline koja dolazi iz unutrašnjosti Zemlje, plinova, vulkanskih erupcija, stakleničkog efekta uzrokovanog kloroflorougljicima (CFC), i tako dalje.

(Pierre) I smanjene solarne aktivnosti koja također smanjuje temperaturu.

(L) Znači, sve te skupa stvari djeluju istovremeno. Ovdje mi je interesantno što ta ideja o inverziji, iznenadnoj i brzoj inverziji, može objasniti, čini se, događaje poput naglog smrzavanja mamuta u Sibiru prije 10 tisuća ili koliko već godina, ili prije Krista, štogod već. Da li je to ono što možemo radosno iščekivati?

O: Doista!

P: (L) Znači, to je, moglo bi se reći, uzrok iznenadnog glacijalnog odskoka? Temperaturna inverzija slojeva atmosfere?

O: Da.

P: (Chu) I da li to ima kakve veze s iznenadnim, brzim obrtanjem magnetskih polova?

O: Nije povezano, iako se to također upravo odvija.

P: (Pierre) Da. Postoje naznake da će doći do magnetskog obrtanja. Vezano za to što smo pričali, želio bih postaviti dva pitanja. Prvo pitanje je vezano za niz predviđanja koja su napravljena u prosincu 1994. godine. Postoji 18 stavki. Ako se nabrzaka istraži, ima nekoliko pogodaka, poput pada aviona na Havajima, podvlačenja morskog dna u Cascadiji, gigantske supernove koja je zamijećena...

(L) I sve to se dogodilo u tako kratkom vremenskom razdoblju...

(Pierre) Sve se dogodilo od siječnja 2016. godine.

(L) Dobro, sjetite se da se supernova dogodila tamo u lipnju.

(Pierre) Većina se dogodila u siječnju. Ali u predviđanju stoji, „nakon prvog u godini“. I rekli su da će zlato biti pronađeno nakon potresa. Znači, želio bih pitati vezano za taj niz događaja, da li se to upravo događa?

O: Zar ne vidiš to što si naveo?

P: (Pierre) Želio sam potvrdu. Ali što se mene tiče, pred nama se upravo odvija taj niz događaja, ili barem dio njih. I možda je zapravo počelo s „eksplozijom u Ukrajini“, zbog čega se dogodio drastični zaokret s promijenjenom vremenskom linijom o kojoj smo pričali u posljednoj sesiji.  

O: Da.

P: (Pierre) Ali nisu se svi događaji već dogodili. Možda to znači da će se dogoditi kasnije, ali još nešto mi je palo na pamet...

O: Sve se neće dogoditi, ili baš tako, uslijed već spomenutog blagog pomaka u vremenskoj liniji. 

P: (Pierre) Okej, znači drugo pitanje... Između vremenske linije opisane 1994. godine i vremenske llinije u kojoj se upravo nalazimo, očigledno, postoje blage razlike. Interesantno, za neke od događaja koji su najavljeni u toj paralelnoj vremenskoj liniji, a koji se nisu dogodili, svejedno postoje članci u medijima od prije nekoliko dana koji spominju mogućnost tih događaja koji se nisu dogodili. Na popisu je „Memphis u kojem su zabilježena podrhtavanja“. Nije se još dogodilo, ali bio je u siječnju članak koji je spominjao da se to može dogoditi. Ili, vezano za tešku bolest kraljice Elizabete: pojavio se tweet, 3. veljače, koji je imao milijun pogleda ili lajkova, a najavljivao je da je kraljica Elizabeta mrtva. Vezano za erupciju Mt. Shaste, to se još nije dogodilo; ali pojavio se u siječnju članak koji je najavljivao skoru erupciju Shaste. Da li su te paralelne vremenske linije na neki način porozne i postoji li rezonancija...

(L) Poput curenja između denziteta („bleedthrough“ na engleskom, op. prev.)?

(Pierre) Točno.

O: Ili kolektivna nesvijest („mass unconsciousness“ na engleskom, op. prev.) koja unaprijed nešto percipira.

P: (Pierre) Znači, još se može dogoditi.

(L) Okej, jesmo gotovi s ovom temom? Htjela bi se vratiti problemu s izbjeglicama. Čitala sam članak u kojem je pisalo da taj lik Erdogan namjerno tjera izbjeglice u Europu kako bi, manje-više, držao europske vođe taocima. Radi se o zamisli da se EU vođe stave u nezgodnu poziciju da moraju dokazati svoje „kršćanske vrijednosti“, da se tako izrazim, brinući za potlačene. Također, koristi to kako bi u Europu ubacio teroriste. Mislim da smo već ustanovili da postoji određeni broj terorista koji se DOISTA ubacuju u Europu kroz priljev izbjeglica. Da li je također istina da Erdogan namjerno tjera taj prijev izbjeglica kako bi stvorio kaos u Europi?

O: Da. Ali ne zaboravite uzrok izbjeglištva: agresija imperijalnih ambicija izraelsko-američke alijanse.

P: (Joe) Stvar je tome što me živo zanima do koje je uopće mjereErdogan taj koji donosi odluke u Turskoj.

(L) Mislim, to je upravo ono što su sad rekli: da je AIPAC inicijator, ili netko sličan.

(Joe) Ali čak unutar Turske, infiltrirani su davnih dana putem tih NATO-vih ostavljenih mreža. Postoje ljudi unutar turskog vojnog i obavještajnog establišmenta koji su tamo neka vrsta autonomnih čvorova. U suštini mogu raditi šta hoće bez nadzora službenih vlasti. Vjerojatno ih kontroliraju NATO i američko-izraelski interesi. 

(L) I pretpostavljam da oni koji ih kontroliraju žele potpuni kaos?

O: Da.

P: (Joe) U geopolitičkom smislu, ovo je naposljetku dio njihove borbe protiv Rusije. Razmišljaju kako će proizvesti pad Europe da bi spriječili približavanje Rusije i Europe. Podijeli pa vladaj. Onda mogu spriječiti Rusiju da priđe zapadnoj Europi, te zaustaviti Rusiju u širenju i zauzimanju mjesta koje joj pripada. Spremni su sve uništiti kako bi to spriječili.  

O: Sjetite se Platonove priče o Atlantidi: globalne ambicije tog carstva su uzrokovale njegovo potpuno uništenje.

P: (Joe) Kada smo prije spominjali Atlantidu, rekli ste da je njihova pohlepa za energijom na kraju uzrokovala njihovo uništenje. Poput gladi za energijom, energetskim oružjem, ili čime god... Ali to je vjerojatno također ubrzalo geološko uništenje. To dvoje je povezano.

O: Sličnosti je pregršt. Novac je energija.

P: (Joe) Rekli ste to i prije, također. Da li to znači da će prvo financijska kriza, barem u početku...

(L) Moćnici možda i imaju financijske motive, ali ti motivi dovode do korištenja i trošenja energije na načine koji bi trebali koristiti ili pojačati, ili unapređivati njihove financijske ambicije, ali koje su naposljetku ekstremno destruktivne i teške za obuzdati jednom kada ih se pusti na slobodu.

O: Da.

P: (Joe) Mislim si da prvi otvoreni udarac carstvu ovaj put može doći u obliku...

(L) Ekonomskog kolapsa.

O: Da.

P: (L) I onda to može dovesti do podivljalog militarizma. To je uobičajeno rješenje za ekonomske probleme. Pokreneš rat i pokradeš druge narode. Okej, sljedeće?

O: Imajte na umu da je to sve dio procesa čišćenja.

P: (L) Pa... Okej. Sljedeće?

(Andromeda) Hoćeš pitati vezano za Zika virus?
 
(L) Da, imamo to nešto što se zove Zika virus. Tvrde da kod beba uzrokuje kranijalne i moždane deformacije. Nisam pretjerano sigurna da Zika virus uvijek ima veze s tim. Nisam čitala neka ozbiljna istraživanja vezana za to. Jednostavno mi se čini da postoji masa pretpostavki. Da li Zika virus to uzrokuje? Da li su genetski modificirani komarci uzrokovali Zika virus, ili je cijepljenje uzrokovalo urođene tjelesne mane?   

(Galatea) Što je uzrok?

[Noko ustaje i premješta se na pod, ponovo zaspe]

O: Mutacije su počele u ljudima uslijed cjepiva i onda su ih pokupili komarci, gdje su izloženi daljnjim mutacijama kombinirajući s modifikacijama insekata.

P: (L) Drugim riječima, mutacije su počele u ljudima. Onda su ih komarci ubadali i sisali njihovu krv. Krv bi se miješala s genetskim modifikacijama komaraca, i onda bi komarci išli i ugrizli nekog drugog prenoseći im virus? Znači, radilo se o kombinaciji genetskih modifikacija komaraca i mutacija cijepljenih ljudi? Da li na to ciljamo? 

O: Da.

P: (Chu) Da li virus uzrokuje te deformacije?

O: Da, u ovom trenutku.

P: (L) Znači, drugim riječima, početni problemi su vjerojatno uzrokovani cjepivom; kod nekoga sa Zika virusom, koji je ujedno i cijepljen, se dogodila mutacija, i to se sve skupa pomiješalo i stvorilo smrtonosni koktel... I da li je to nešto što je u ovom trenutku zbilja velika prijetnja čovječanstvu?

O: Ne još.

P: (Pierre) Naizgled, radi se o dinamičnoj stvari.

(L) Može biti, i moglo bi krenuti u nekom drugom smjeru.

(Joe) Komarci bi ga prenijeli.

(PoB) Čitala sam članak, ali nisam išla na samo istraživanje. Napisao ga je neki istraživački novinar. Tvrdi da je pročešljao rezultate pokusa i taj virus je otkriven samo u jako malom postotku tih obitelji kojima su se rodila djeca s deformacijama, navodno nešto manje od 10%. 

(Pierre) Ako dosta mutira, da li detektiraju sve sojeve?

(L) Stvar je u tome da mislim da je počelo s cjepivom... E sad, komarci ga kupe i šire, ali nije bio takav na početku. Mislim da se zakompliciralo zbog cjepiva.

O: Da.

P: (L) Znači, cjepivo je zapravo početna točka ovog problema. Ljudi su cijepljeni s nečim što je uzrokovalo ovu mutaciju. Mutacije, koje su uzrokovala cjepiva, sada šire genetski modificirani komarci. 

O: Da.

P: (PoB) Navodno je u Brazilu, odakle je to poteklo, tada bilo masovnog cijepljenja.

O: Da.

P: (L) Drugim riječima, reći da je Zika virus kriv gotovo da je obmana, ili davanje žrtvenog janjeta, ili odvlačenje pozornosti?

O: Da.

P: (Pierre) Isti modus operandi kao i sa SV40, i onda su počeli kriviti pušenje da uzrokuje rak.

(L) Da.

(PoB) Taj Zika virus je poznat već godinama. Nije imao nikakve posljedice. Bio je bezazlen.

(L) To je poput virusa. Imaš virus. Ali sada s tim mutacijama u ljudima mogao bi postati opasniji. Kao što bi mogle i brojne druge stvari. Ne znamo, ali moglo bi biti da kad genetski modificiraju komarca kako bi kontrolirali jednu stvar, da to učini komarca podložnijim daljnjim vlastitim modifikacijama.

O: Da.

P: (L) Okej, ima još pitanja?

(Arky) O tome?

(L) Bilo čemu.

(Arky) Da. Htio bih pitati vezano za...

(L) O da! Ovo je jako interesantno. Zaboravila sam vam to reći. Ark je čitao jako interesantno istraživanje o vodi, i kako joj možeš pričati i programirati ju.

(Arky) Znači, prvo pitanje je da li se u ovom slučaju zbilja radi o tome da je voda tako pametna, da kad joj pričaš, možeš joj promijeniti svojstva?

O: Da.

P: (Arky) Okej. E sad, zbog čega je voda tako osjetljiva na namjere, da one mogu promijeniti njene kemijske i biološke funkcije?

O: To nadilazi materijalna svojstva informacijskog polja koja su osnova vode, najosnovnije supstance kozmosa sa snažnim kreativnim i receptivnim kvalitetama.

P: (Galatea) Voda ima pamćenje. Ona je poput knjižnice. Ima pamćenje.

(L) To je problem u koji želimo proniknuti.

(Galatea) Oh, pokušavate shvatiti zašto?

(L) Upravo tako.

(Arky) Da li je voda zbilja JAKO, JAKO, JAKO posebna u tom pogledu?

O: Da.

P: (Pierre) Znači, druge supstance nemaju takva svojstva?

O: Tako je.

P: (Galatea) Otuda potječe ideja o svetoj vodi.

(Joe) Znači, da li bi trebali pričati s našom vodom?

(Arky) Da.

O: Da.

P: (Joe) Što bi trebali reći?

(L) Poslušna vodica! Poslušna vodica!

(Andromeda) Dobra vodica!  [smijeh]

(Galatea) Da li je pametno dopustiti da kišnica dodiruje našu kožu kadgod pada kiša?

O: Ne baš, u zadnje vrijeme, mogli bi se opeći.

P: (L) Kisele kiše. Imaš još pitanja vezana za vodu, srce?

(Arky) Ne, vezano za vodu. Htio bi pitati vezano za dijalektičku logiku. Imamo tog lika Hegela. Izumio je ono što nazivamo dijalektika. Možemo ju ukratko opisati kao da se radi o tome da su proturječnosti važne; postoje teza, antiteza, i onda na kraju imamo sintezu... Okej... Postoji idealistička dijalektika, materijalistička, itd. I naravno postoje kritičari koji tvrde da je to glupost, da je jedina valjana logika ona Aristotelova, i da je sva ta skupa dijalektika jednostavno najobičnija glupost. Želio bi kakvu smjernicu. Da li bi trebao proučavati dijalektičku logiku i Hegela?

O: Zakon trojki caruje!

P: (Arky) Zakon trojki?

(Pierre) Teza, antiteza, sinteza.

(Arky) Okej, ja sam gotov.

(Joe) Vezano za vodu, da li je najbolje raditi to s destiliranom vodom?

O: Da.

P: (Galatea) Imam pitanje koje će zvučati ludo? Da li je voda slična svemiru?

O: Da.

P: (Galatea) Znala sam!  [smijeh]

(Pierre) Slična u kojem smislu?

(L) Kao da je eterična.

(Galatea) Svemir je voda?

O: Da.

P: (Galatea) Znala sam!

(L) Ali i preci. Zvali su to Vode iznad nas.

(Galatea) Zbilja?

(Joe) Možemo li pričanjem s vodom proizvesti tešku vodu?

(Arky) Ne, ne, ne. Ovo je jako čudno, to s vodom. Čitao sam o eksperimentima. Znači, prvo pričaš vodi, testiraš vodu, i to je učini drugačijom. Ali onda moraš biti domišljat. Ako je to samo informacija, ne moraš pričati vodi. Koristiš kompjuter kako bi konvertirao svoju priču u broj. Isprintaš broj na komad papira, staviš ga u bocu, i voda bi trebala biti dovoljno pametna jer to je svakako informacija! Nije tvoja priča. Nalazi se negdje, zar ne? Staviš to na oznaku, i voda zna koja je bila tvoja namjera. Čak su proveli eksperimente na taj način.

(Galatea) Voda je Google pretraga svemira.

O: Da.

P: (Arky) Konvertiraš svoj govor u broj, poput 1000, 2010, u redu, eto ga broj. Tvoja priča i namjera su taj broj. Ali možeš nešto izgovoriti s dobrim namjerama ili s lošim namjerama. Algoritam je takav da može proizvesti isti broj za oboje. No, čini se da je voda dovoljno pametna da čak i ako na dvije boce staviš isti broj, koji je proizišao iz različite priče i namjere, ona zna da li je namjera bila dobra ili loša! 

(L) Čak i ako je broj isti?!

(Arky) Shvaćate? Znači, informacija je negdje. Zbilja nije važno koje riječi koristiš ili što točno kažeš. Na neki način komuniciraš s informacijskim poljem koje je posvuda.

(Pierre) I voda ima tu posebnu vezu s informacijskim poljem, i zna na što se broj odnosi.

(Arky) Znači, tvoj komad papira je zapravo adresa djelića informacije.

O: Da.

(Andromeda) To je fascinantno.

(Arky) E sad, htio bih znati jer postoji velik broj različitih pristupa. Sheldrakeov nam je poznat, ali on nije fizičar; on samo priča o poljima, poljima, poljima, bla, bla, bla. Hoću reći, koja bi u okviru fizike bila najbolja ulazna točka za to informacijsko polje? Elektromagnetizam? Gravitacija? Kvantna teorija?  

(Pierre) Svjetlost?

O: EM gravitacija.

P: (Pierre) Elektromagnetska gravitacija! [smijeh]

(Scottie) Nema problema.

O: Zacrtaj si da uspiješ to matematički izvesti.

P: (Arky) Dajte mi da nastavim. [smijeh]  Čitao sam nešto što je napisao taj neki rusko-izraelski fizičar. Tvrdi da sve što je pogrešno vezano za fiziku, da je to počelo s Maxwellom jer Maxwell uvodi taj koncept apstraktnog polja, i elektromagnetskog polja, kako bi se riješio koncepta etera. Od Maxwella, SVE je pošlo po zlu! Čak i ako je Maxwell napravio EM teoriju, ona je već bila na krivom putu.

O: Upravo tako! Eter je sučelje između informacije i manifestacije.

P: (Arky) OH!

(Pierre) Jer još uvijek postoji veza između informacije s jedne strane, te materije i energije s druge strane. I jednom sam postavio to pitanje. Spomenuli su „sferno raspoređene leptone“, ali nisam znao što to znači. Nadilazilo je moje znanje.

O: Gravitacija „putuje“ na eteru.

P: (Joe) Možemo li pričati vodi u našim tijelima, obzirom da se sastojimo od 70% vode.

O: Već je bila izložena propagandi!

P: (L) Znači, drugim riječima, moramo krenuti iznova sa novom čašom vode i poslati radnike kako bi se osporila zla propaganda.

O: Da.

P: (Galatea) Znači, možemo govoriti našoj vodi i reći, „Bok, vodo! Možeš li me danas još i više detoksificirati?“

O: Da.

P: (Joe) Da li dodavanje soli čini vodu dodatno pozornom?

O: Da.

P: (Galatea) To je poput kave za vodu!

(L) Razbudite vašu vodu s malo soli!

O: Da.

P: (Pierre) To također objašnjava homeopatiju. Radi na razini informacije. Samo malo je potrebno. Ne trebaju ti visoke koncentracije. I oni to znaju.

O: Imate puno materijala o kojem možete razmišljati i s kojim možete eksperimentirati. Držite oči i uši otvorene! Pozdrav.

(Galatea) Mogu si dopustiti da samo tako odu?

(L) Da, oni to mogu! [smijeh]



KRAJ SESIJE



Preveo: Ivan Novak
 

Kasiopejske transkripte-2016-01-23

 






Datum sesije: 23.01.2016.

Laura, Andromeda i Galatea na tabli
Pjer, Nial, Džo, MP, Ču, Arkaj, Deta, Oksadžil, Skoti

O: Pozdrav svima! Hoklineja Kasiopeje!
P: (L) Zaboravila sam spomenuti datum. Danas je 23. januar 2016. Prva sesija ove godine...
O: Radost svetu!
P: (L) Zašto kažete to?
O: Zato što dolazi uskoro.
P: (L) Šta dolazi ?
O: Dobre vesti!
P: (L) Zašto imam averziju prema tim izrazima? Zašto sumnjam? Zašto pretpostavljam da su "Radost svetu" i "Dobre vesti" iz potpuno kosmičke perspektive i možda ne može većina ljudi na planeti tako da posmatra?
O: Dobro opažanje. Ali da li želite da se sadašnje stanje ponavlja unedogled istom putanjom?
P: (L) Naravno da ne.
O: Rekli smo da Zemlja ima koristi od povremenog čišćenja. Ništa ne traje zauvek.
P: (L) Dakle, pretpostavljam da imamo pitanje iz... (Džo) Galerije kikirikija? (MP) Ja imam jedno pitanje. Radi se o GMO hrani. Pitanje glasi: koliko duboko ide proces modifikacije? Kada imate, recimo GMO kukuruz, i kada ide kroz hemijske procese, i dobijemo alkohol i vitamin C iz njega. Da li utiče modifikacija? O: Osim ako ne konzumirate DNK tela ne bi trebao da bude veliki problem.
P: (L) Znači ispada da proizvodi koji se prave od genetski modifikovanih vrsta, a ako je proizvod napravljen na taj način da izuzima DNK tela i samo je ekstrakt hemikalija iz nečega, u principu je bezbedan?
O: Tako je.   
P: (MP) A kada jedemo meso od životinje koja je hranjena GMO kukuruzom ili usevima?
O: To je drugačije!
P: (Pjer) Ako konzumiramo direktno DNK tela, štetno je po nas. Životinja unosi DNK tela, i onda mi njih jedemo. Tako da dođe na isto. Biće toksina, a možda i DNK migracija.
O: Da
P: (Džo) Mogu li da pitam šta je uzrok "Subotnje noćne groznice"? [smeh]
O: DNK modifikacija!
P: (Pjer) GMO koje ste konzumirali! [smeh] (Džo) Jodom?
O: Da. Indirektno
P: (Deta) Da li je pozitivna ili negativna modifikacija?
O: Pozitivna. Nove niti su na mreži.
P: (Deta) Čestitamo! [smeh] (Galatea) "Evoulirali ste. Upravo doživljavate nove emocije: anksioznost, strah, teror!" [smeh] (Džo) Zašto od tada imam simptome tipa anskioznost i strah?
O: Bilo koja DNK aktivacija ima dugoročne posledice na više sistema organizma. Doživeo si rojeve mini zemljotresa u sebi.
P: (Džo) Obično roj mikro zemljotresa, u fizičkom svetu vode do Ogromnog.  [smeh] (L) Ne mora da znači. (Džo) Nadamo se da nije tako. Pričajući o Talasu i tim stvarima... Kasiopejci su spominjali u prethodnim sesijama da bi to imalo moć termonuklearne eksplozije. Pretpostavljam da je drugačije za svaku osobu, zar ne?
O: Sada imate neku predstavu kako to izgleda.
P: (Džo) Znači ja da panično idem okolo i uzimam raznorazne suplemente i protokole da bih "izlečio" sebe je besmisleno?
O: Nije besmisleno ako olakšava proces.
P: (Džo) Koliko može da traje?    
O: Zavisi od vas!
P: (Džo) Nije jedna od stvari koje bih nužno podstakao u sebi... (L) Bože! Zvuči kao je pre nekoliko godina sa malim primedbama... "O bože! Ne želim ovo nikome." [smeh] (Džo) Mislim, ne mogu odlučiti? Siguran sam da sam hteo, mogao sam imati ranije. (L) Ne verujem da na to misle. Pretpostavljam da ima veze sa fiziologijom i prirodnim procesima. Sve je to individualno.
O: Da. Možda prođe nekoliko meseci dok se ne adaptiraš na stanje nove energije.
P: (Džo) Još jedno pitanje: Da li imam toskičnost žive?
O: Malo.
P: (Džo) Znači da nastavim sa DMSA?
O: Da
P: (L) Ne verujem da će toliko potrajati. (Andromeda) Ne. Već se sada osećaš bolje. (Džo) U redu, hvala. (L) Još pitanja? (Džo) Otprilike u ovo doba se dešava poravnanje pet planeta... (L) Nije poravnanje, nazovimo to prikaz... vizuelni prikaz.(Džo) U redu. Merkur, Venera, Mars, Jupiter i Saturn sledećeg meseca. Poslednji put kada je ovo bilo jeste decembra 2004. što je takođe trajalo mesec dana. Deset dana za vreme trajanja ovog događaja, bio je cunami Indijskog Okeana i zemljotres koji je odneo 300000 žrtava. (L) A kada se poslednji put desilo pre toga? Da li je neko pogledao? (Deta) Teško je da se izračuna. (Džo) Bilo bi u vestima zar ne? Ali prvo pitanje je: da li je poslednje poravnanje imalo neke veze sa zemljotresom?
O: Delom da.
P: (Pjer) Razlog zašto poravnanje ima neke delimične veze sa zemljotresom je povezano sa modelom pražnjenja koji smo razvili u knjizi Zemlja Promena?
O: Da ali nisu sve konfiguracije povezane sa tim događajima. U sadašnjem periodu, postoje bitnije energije koje se ispoljavaju u kosmosu.
P: (Pjer) 1997. ste spominjali energetski izvor El Njinjo koji je bio konekcija sa kosmosom oko 18 stepeni geografske širine.
O: Da.       
P: (Pjer) Sada, isto ste spomenuli 1997-me da je Laura trebala pogledati oscilacije u grafikonu. U mojoj ruci, imam indeks grafikona okeana koji pokazuje šiljak. Upravo sada doživljavamo najjači El Njinjo još od 1950. Dakle, pre svega: Da li ovaj šiljak upravo taj koji ste rekli pre 19 godina?
O: Svakako. I nije još gotovo.
P: (Pjer) Dostigli smo nivo koji je najviši ikad i još UVEK raste.
Spomenuli ste ovaj šiljak u vezi sa 10.4 zemljotresom blizu Zapadne obale SAD-a u Pacifiku.
O: Svakako.
P: (Pjer) Pa da li taj šiljak u El Njinju ukazuje na 10.4 zemljotres koji dolazi sa Pacifika?
O: Moglo bi da bude. Primećujete sudar aviona na Havajima i onda povežite sa svim događajima koje smo spomenuli.
P: (L) Čekajte malo. U tom spisku događaja... Doduše, to isto uključuje nešto o "Ukrajinskoj eksploziji". Ali to što imamo u Ukrajini nije čak ni eksplozija, više je kao ljudska eskplozija. Ima dosta povezanih eksplozija bombi i vojne aktivnosti. Ali jedna velika Ukrajinska eskplozija, tipa hemijska ili nuklearna, nije zabeležena.
O: Primećujete da se u tom vremenskom intervalu isto Princeza Dijana spominje?
P: (L) Da, Princeza Dijana se spominje u nekom vidu pokušaja ubistva. Ali Princeza Dijana je mrtva, tako da čemu ova priča? Da li smo u drugoj vremenskoj dimenziji koja je uključena u ovaj niz predviđanja?
O: Na neki način. Imajte u vidu da šta se desilo u Ukrajini je mnogo gore od obične eksplozije.
P: (L) Princeza Dijana je umrla 1997 pre nego što smo pričali o šiljku. Predviđanja o Ukrajini i ostalim stvarima su došle, kada? 1994.? Nekoliko godina ranije, mislim. I kažete da šta je bilo predviđeno u tom nizu događaja o Ukrajini nije toliko strašno nego što se sada dešava. I očigledno je da je smrt Princeze Dajane u automobilskoj nesreći daleko gore od njenog nastavka da živi i možda nakon pokušaja ubistva, traženje profesionalne pomoći kako bi se izborila sa tim, kako njena deca ne bi ostala sama, i tako te stvari. Kako se meni čini, mi smo se u stvari prebacili na goru vremensku zonu jer je neko nešto uradio 1996 ili 1997? (Pjer) Između predviđanja i sada. (L) Da li su predviđanja slična?
O: Da
P: (L) Mislim, mi još uvek imamo Ukrajinu kojoj se stalno dešavaju eksplozije, samo drugačije. Ali postoje druge stvari. Neke stvari mogu biti gore a neke ne? Da li je to suština? 
O: Da
P: (L) Šta je sa 10.4 zemljotresom? O tome se pričalo posle Dijanine smrti... Imam osećaj da je Dijanina smrt bila zla namera. Ako je to neko uradio, promenili su kompletnu budućnost na negativan način. Koji je datum te sesije? (Andromeda) Bilo je zlo obeležje. (Ču) Šta je još bilo u tim predviđanjima? (L) Kalifornija, Lasen, gasne eksplozija na Severoistoku koliko ti duša ište. (Deta) Šta je sa supernovom? (L) Bila je uključena supernova. Dobili smo taj izveštaj o najspektakularnijoj supernovi ikada viđenoj. {Odlomak iz sesije 3 Dec. 1994:
"Ukrajinska eksplozija; hemijska ili nuklearna. Havajski padovi; avijacija, verovatno umešana vojska. Više Kalifornijske zemljotresne aktivnosti prve godine: San Dijego, San Bernandinjo, Severni Bejkersfild, Barstou: sve slabe tačke. Holister, Palo Alto, Imperijal, Ukija, Eureka, Tačka Mendocino, Monterej, obala San Luis Obispo, Kapistrano, Karmel: ovo su stresne tačke cepljenja u nizu. "Vreme" je neograničeno. Očekujte postepeno uništenje Kalifornijske ekonomije kako ljudi krenu sa masovnim odlaženjem. Isto tako, Šasta izbija; aktivnost Lasena. Okeanski pod počinje da se povlači. Ostavi kanal otvoren i pauziraj: Kraljica Elizabeta ozbiljno oboljeva; u krvnom srodstvu. Pokušaj samoubistva Princeze Dijane. Gasne eksplozije ove zime u Severoistočnim SAD, Teksasu i drugim. Supernova i neobično vreme svuda. Memfis podrhtava. Minijapolis skandal banaka se povezuje sa misterioznim Nordičkim savezom. Evangelistički seksualni sastanci izloženi. Zlato je otkriveno u Kaliforniji posle jednog od zemljotresa. NLO dramatični porast i Galf Briz je prepun, postaje masivna "Meka". Laura viđa još NLO aktivnosti. Ogroman talas NLO-a. Sve vrste i porekla. Samo čekajte, naježićete se i osećaj u stomaku. Mnogo tuđina će se pojaviti i biće čak i vidljivi. Shvatite to kao skup. Sve se budi iz ovoga. I sada se dešava. Čitava populacija će igrati posebne uloge sudeći po njihovim indivudualnim frekvencijama. Ovo je samo početak. Samo gledaj "Henri Higinse", samo gledaj!} (Ču) Šta se još desilo 1997? {godine kada je Dijana ubijena}? (MP) Poplava u Poljskoj i Arkaj je otišao u SAD... (L) A da! Medni Medved je došao. To je druga stvar. (Ark) I promenio dimenziju! [smeh] (Galatea) Znači pričamo da je Dijanina smrt obeležje? (L) Ne mora samo da bude znak. Može da bude implementacija toga sa nečim... Ubeđen sam da je bila prljava igra. (Džo) Svakako je i bila! (L) Mislim da sa tim, su uticale zle sile i onda su se oslobodile na planeti. (Pjer) [se vraća posle pregleda datuma] Sesija o šiljku i 10.4 zemljotresu je bila 4. jula 1998. Dijana je bila mrtva 31. avgusta 1997.        (L) Drugim rečima, 10.4 zemljotres i cunami u Severozapadnom Pacifiku mogu da budu na agendi zato što su deo novog vremenskog toka koji je povezan sa ubistvom Princeze Dijane?
O: Poprilično!               
P: (Džo) Ali ne mora da bude 10.4. (L) Moglo je gore da bude!
O: Da.
(Pjer) Ovaj video mini-cunamija u Severozapadnom Pacifiku koji smo danas videli, da li je preteča Velikog? O: Jedan.
P: (L) Jedna preteča. (Džo) Kao mali zemljotresi. (L) Bile su neke čudne stvari koje su se dešavale u zoni Kaskadijske krive pre otrprilike godinu dana. (Džo) Putevi se urušavali na Zapadnoj obali SAD-a... (L) Putevi se urušavali, stvari padaju, čitave serije zemljotresa. (Nial) Imali su dve najjače oluje za dve godine u Severnom Pacifiku. Najskorija je imala skoro isti nizak pritisak kao prva. (L) Kada je bila poslednja? (Nial) Sredinom decembra.{13. Decembar, 2015: 'Intenzivne vezivne oluje na Aljasci zabeležene najjače do sada' "Potencijalna oluja koja se približavala zapadnoj Aljasci ovog vikenda je vezala najjaču oluju zabeleženu u regionu. Ova oluja nam dolazi posle malo više od godinu dana posle ex-Super Tajfuna Nurija koji je postao najjači moćni sistem na radaru koji je prešao Dutch Harbor, Aljasku koji se nalazi na Aleutskim ostrvima, sa centralnim niskim pritiskom od 924 milibara (27.29 inča Hg-a)."
Vikipedijski odlomak Novembra 2014 'Beringove bombe'
"Zbog neuobičajenog mlaznog pogona na Severnom Pacifiku,  ekstrtropičan ciklon je obrazovao ekstremno eksplozivnu ciklogenezu sedmog novembra, zahvaljujući energijama diferencijale u vazdušnim masama. Sistem se odvojio na dva centra ranije istog dana, ali je prošli centar na jugozapadu apsorbovan u novi centar na severoistoku, za pola dana. Nakon što je formirao tajfun silovite vetrove do 70 čvorova (130 km na sat; 80 milja na sat), novi olujni centralni pritisak se smanjio na 924 milibara (hPa; 27.29 inHg) [NOAA figura] ranije 8. novembra, time što je postao najintenzivniji ekstratropični ciklon na Severnopacifičkom Okeanu kada su pouzdani izvori počeli da postoje. Intenzitet samog sistema je povukao mlazni pogon daleko do severa Aljaske, što je rezultiralo u ogromnoj masi Arktičkog vazduha koji je okružio SAD i istok Rocky planina, što je prouzrokovalo najgori ledeni talas koji je Sad iskusio još od 2013-14 Severnoameričkog hladnog talasa."} (L) Pa da... Verovatno postoji neki energetski procep koji isisava energiju. (Deta) Da li je supernova koja se desila u januaru (ovog meseca) imala efekte po čovečanstvo?
O: Nije se desila u januaru.
P: (L) Kada se desila? (Deta) Novinski članak je iz januara. (Andromeda) Mislim da su je otkrili u junu 2015. Tada je prvi put primećena.
{ Li Bilings iz Američko naučnih izveštaja:
"Otkriven u junu 2015 od strane ASAS-SN 14 centimetra teleskopa koji se nalazi u Kero Tololou, Čileu, supernova se samo pojavila kao tranzietna tačka svetla u slici, i nije odmah prepoznata kao posebna. Posle nekoliko pregleda ostalih teleskopa kako bi pružili dodatna zapažanja izliva sjaja, postalo je jasno Dongu i njegovim saradnicima da su videli nešto što je obaralo sve rekorde. Prvi utisak je došao iz spektruma supernove koji je zapazio du du Pont teleskop od 2.5 metara u Čileu sedam dana posle zvaničnog otrkića. Kada su videli sprektrum, praktično su zanemeli. Nije izgledala nalik nijednoj supernovi."
Veličina eksplozije je toliko velika da je izazov svim teorijama kosmičkih fenomena. Alison Ek PBS-a objašnjava:
Ako je ASASSN-15 roditeljska zvezda prolila svoje slojeve gasa i onda urušila svoje unutrašnje jezgro da formira magnetar - gusto, rapidno rotaciono magnetsko jezgro - onda je magnetski vetar proizišao iz tog vrtloga mogao da proizvede leteću materiju koja je dovoljna da proizvede masovnu eksploziju. Caka je u tome da je magnetar imao obrt jedne revolucije po sekundi - to je 60000 obrtaja u minuti - što pomera granice šta naučnici misle da je fizički izvodljivo. Ideja magnetara ne mora da bude tačna ali je bar moguća. U međuvremenu, eksperti su u istrazi za drugim objašnjenjima." } (Deta) Šta su bili efekti supernove?
O: Uporedi vesti sa događajem!
P: (L) Hoćete da kažete da je moglo da utiče na čovečanstvo, ili već jeste?
O: Da
P: (L) Ali je na nama da otkrijemo?
O: Da
P: (L) Takođe mislim da bismo trebali da pogledamo planetske događaje. Vremenske događaje. Treba da se vratimo na SOTT i pogledamo. (Ču) Možda je pomoglo Putinu. (L) Kada je počeo da ih tuče, u Septembru? Za tri meseca, Putin je baš na ratnom planu. Verovatno mu je trebalo tri meseca za vojne strategije.  (Džo) Da, verovatno se tad počelo i to je sve došlo na svoje. (L) To može biti deo toga. Šta je sledeće? (Galatea) Da li je smrt Alije slično Dijaninoj u tome da je kao predznak? (L) Ko je ona? (Galatea) Pevačica. Preminula je.
O: Ne
P: (Galatea) Da li je ubijena?
O: Nije
P: (Galatea) Znači ipak je bila nesreća.
O: Da
P: (Galatea) Do đavola. Šta je sa Brus Lijem? Da li je on ubijen?
O: Aa molim vas!
P: (Galatea) Nije?
O: Nije
P: (Galatea) U redu, zadnji: da li je Kurt Kobejn ubijen?
O: Ne
P: (Galatea) Znači sve što pričaju je tačno? Ubio se?
O: Da
P: (Galatea) Ahaaa, u redu nemam više pitanja.
O: Trebaju vam drugačiji "heroji".
P: (Galatea) Ljudi koji nisu mrtvi...
O: To bi bilo super za početak!.
P: (Galatea) Volim Kenedija I Luter Kinga a oni su mrtvi. (Pjer) To su super heroji. Zar ne voliš Putina? (Galatea) Okej mi je. (L) Šta još? (Deta) Imam još jedno pitanje o nitima Džoa. Džo je pitao da li ima efekte od joda, a odgovor je bio indirektan. Koji je drugi faktor koji je okinuo ovo?
O: Aktivacija endokrina i pokreti čakre.
P: (Pjer) Intereantno je da ovo spaja ove dve stvari. Obično se smatra da su odvojene. Ali još pre u prethodnim sesijama su rekli da su ti organi, žlezde, u stvari portali do većih denziteta. Tako da je endokrina... (Džo) Zovu se čakra tačke. (L) Živa se skuplja u pinealnoj a i u hipofiznoj... (Džo) Svuda.        (L) I eto, to je vrsta vaše direktne linije. (Pjer) Dakle ima smisla da se endokrina žlezda aktivirala od strane joda... (Džo) Znači da svi već imaju čiste čakre i zato nisu imali slične simptome?
O: Drugi, da.       
P: (Džo) Mislio sam da neki ljudi mogu da imaju slično iskustvo ali više na... (L) Duži period, ustaljen, više moduliran....
O: Da
P: (Pjer) Drugačiji simptomi, drugačija dužina. (L) Da i mislim da može da se desi malo više postepeno. Mislim da trebaš biti izuzetno otporan i tvrdoglav, slično meni. Kada postaneš otporan i tvrdoglav o svojim iluzijama kao što sam ja bila i kada aktivacija zauzme mesto i tvoje iluzije izblede, sve ide glatko... Što su ti veće iluzije, jače padaš.
O: Da
P: (Džo) I ja sam tako shvatio. (Galatea) Vi danas baš uništavate momenat! (Džo) Neee. (L) Još pitanja? (MP) A šta je sa mehaničkim problemima sa vodom što smo nedavno imali? (L) A da, imali smo nekoliko stvari koje su se desile. Gitarska polica je pala sa zida, imali smo curenje u kupatilu, zamka je pala sa sudopere i imali smo malu poplavu u kuhinji, a onda smo morali da dovedemo naše septičke cisterne da ispumpaju pošto smo imali blokade, i farma je imala isto zato što se mnogo masti nakupilo. U suštini, imamo i spoljne i unutrašnje probleme. (Pjer) Ovog jutra je bio odliv. Curela nam je cev u kupatilu na spratu.
O: Morate da rešite blokade i priliv će se ispraviti.
P: (L) Kada kažete "blokade", mislite na emocionalne i mentalne ili psihološke ili šta god?
O: Naravno
P: (Ark) Kako da odblokiram moju kreativnu blokadu?
O: Kada se energija kuće promeni vuče je sa sobom.         
P: (L) Imamo li neku negativnu energiju koja je umešana sa kućom? Da li nam treba neko soljenje ili tako nešto?
O: Ne bi škodilo.
P: (L) Čini mi se da je ta energija došla skoro.
O: Da
P: (Džo) Pitam se da li bismo imali bolju energiju tako da srušimo dva zida koje vode do hodnika i umesto njih ugradimo prozore? [smeh] (L) Misliš da bi promenilo energiju? Mislim da bi to definitivno uradilo.[smeh] Da li je tačno recimo da zamena naših prozora sa zadnjim vratima može da pomogne uspostavljanje energije u kući?
O: Da ali treba više od toga.
P: (Pjer) Više prozora? Nema problema! [smeh] (L) Mislim da ćemo soliti malo, malo Feng Šuia, i tako to. (MP) Ako ima neke veze sa protokom energije, treba da razmislimo da premestimo ili uklonimo bodljikave biljke koje mogu reagovati pakosno ako su na pogrešnim mestima. (Andromeda) Misliš na moje juke? One su nevine!!
O: Kaže kraljica blokade energija!
P: (MP) Šta? (L) Da li se odnosilo na MP?
O: Da
P: (MP) Hoću više da znam. Na šta mislite?
O: Skoro da nemaš pogled na situaciju.
P: (MP) U redu, kako mogu to poboljšati?
O: Istraži i implementiraj rešenja protoka energije.   
P: (L) Pretpostavljam da to znači za sve nas u kući generalno. Zašto ne dovedemo Hosea ovde? On je majstor za Feng šui. Da li je to dobra ideja?
O: Da
P: (Džo) Imam pitanje za Atrejdes i Galateu. Što se tiče teških metala, da li jedan ili oba imaju tešku toksičnost?
O: Ne mnogo.
P: (Džo) Pre nekoliko nedelja kada sam bio u krevetu, imao sam lošu noć. Nejasna slika o uspravnom aligatoru pored kreveta. Da li je to bilo bitno na neki način ili možda neko skriveno značenje na koje treba da obratim pažnju?
O: Pogledaj prethodno!
P: (Džo) O energitskim tokovima? (L) Da. (Andromeda) Da li se to odnosilo na energije kuće ili DNK promena?
O: Da
P: (Andromeda) [smeh] Kućne energije?
O: Da
P: (L) Rekla bih kada se takve stvari dese, to je zato što si blokadu u protoku i odlivu. Kada se takve stvari dese, tvoja energija pokušava da probije praveći rupe gde ne treba. To ostavlja propuste za ulaz drugih energija.
O: Vaša podsvest šalje poruke vama. Može da poprimi dosta oblika, uključujući aligatore!!
P: (Galatea) Džoova podsvest mu je poslala aligatore a moja je meni poslala čađ. [smeh] (Džo) Ali u oba slučaja je propust jedinstva štita?
O: Nedostaci!
P: (Džo) Rupe.
O: Svest!
P: (Galatea) Hoćeš da znaš svojstva praha? (Pjer) Hteo sam da znam šta je. (L) Imaš li ga? (Galatea) Ne, Očistila sam i bacila ga. (Andromeda) Moraš da čuvaš te stvari za istragu! (L) Da, Pjer je mogao da pošalje na laboratorijsku analizu. (Pjer) Kakve je boje bio? (Galatea) Crn, mirisao je na jaja. Odmah sam pomislila na sumpor. (Pjer) Ali je bilo opipljivo, pa je napravljeno od nečega. Ne znam čega. (L) Gotova sam. Jel ima neko još neko pitanje? Da li treba još nešto da znamo što nismo pitali?
O: KLOFMDMANELLIGGLOOSK. Zbogom.
(SVI) Šta?! (Galatea) To je anagram! (Džo) Čekajte malo! Vratite ih! Ne mogu tek tako da odu.. (L) Koliko znamo, nešto je na anđeoskom jeziku. (Andromeda) Ali je nešto što bi trebalo da znamo! (L) Mislim da nas zafrkavaju. Ako smo imali smelosti da pitamo tako otvoreno pitanje da pokušamo da ih prevarimo da nam kažu nešto, onda su se odlučili da nam daju nešto što bi nas izludelo.

KRAJ SESIJE

Preveo: Mile Kostić

Kasiopejske transkripte-2015-11-21

 






Datum sesije: 21.11.2015.


Laura, Andromeda i Galatea na tabli

Pjer, Persival, MP, Arkaj, Deta, Nial, Skoti, SPB, Timotije, Alana, Vitez Vetrenjača, Odmetnuti Sin, Paralela, niklbloj, Zek, Noko ČP

P: (L) Danas je 21. novembar 2015. [pregled prisutnih]

O: Zdravo deco! Javlja se Minekea Kasiopeje! Vidimo da se vaš realm rapidno menja. Ovo je to za šta ste se pripremali. Biće teško upravljati nemirom koji dolazi. Ali je moguće i treba imati u vidu da dolaze masovne promene. Zapamtite šta smo rekli o kosmičkim bioritmovima. Biće loše vreme za elitne uskoro. I to će se pojačati za njih sudeći po njihovom FRV-u.

P: (Galatea) Da li to znači da će dobri ljudi imati veće šance?

O: Tako nekako.

P: (L) Pretpostavljam da ljudi žele da pitaju u vezi događaja u Parizu. Ja bih pitala opšte pitanje o tome. Imali su taj teroristički napad i onda je odjednom iskorišćen za pokretanje strožije kontrole nad ljudima i društva uopšte u Francuskoj. Još upozoravaju da će biti još takvih napada. Čujem da Anonimusi najavljuju još 8 mesta gde će se desiti teroristički napadi.

O: Neki sigurno hoće! Ali o ovome vas već upozoravamo neko vreme.

P: (L) Verovatno se odnosi na sesije gde se diskutovalo o programiranju uma i strelcima koji samo odjednom isključe. Drugim rečima, ovo nisu čisti teroristi, nego je uključena i moć koja je ili višeg ili manjeg intenziteta? Mislim na to da potpuno kontrolišu situaciju i namera je da su u stanju da imaju čvršću kontrolu nad populacijom.

O: Upravo.

P: (L) U principu, to je ogromni lažni napad?

O: Donekle. Mada budite svesni da "pravi" teroristi postoje.

P: (L) Ima pravih terorista ali zamišljam razlog da pravi teroristi postoje zato što su obučeni od strane ove dugotrajne socijalne destabilizacione operacije koja ko zna koliko traje već, kako bi kompletno upropastila ceo svet. Daglas Rid je bio u pravu!

O: Da.

P: (L) Da, svi bi trebalo da pročitaju "Kontroverza Ziona" i da shvate da nije samo o Zionizmu, nego o psihopatama. Jel ima neko pitanja u vezi ovoga?

O: Rekli smo vam da je nacistička Nemačka bila "probna trka".

P: (L) Rekli ste. Ali mi to nismo mogli ni da zamislimo šta to znači ili kako bi se odigralo. Rekli ste nam i o masivnoj kontroli od strane policajaca sa omamljivačima i mnogo više od toga. Svi se organizuju u krda i smeštaju u sve finije i finije redove kontrole a to jednostavno i ne izgleda baš... ne izgleda obećavajuće iz bilo kog ugla. (Pjer) A postoji i demonizovana populacija. (L) Isto kao što je postojalo u nacističkoj Nemačkoj. U to vreme su bili Jevreji, a sada su ostali Semiti tj. Arapi i Muslimani. Otarasili su se Semitskih Jevreja za vreme pokolja pa je većina njih što je ostalo su hazarski Jevreji. Sada oni love semitske Arape. (Ču) I hoće da naprave "Zatvoreničke Kampove" ili koncentracione logore.(L) Da, sada pričaju o izgradnji logora (Deta) Uopšte ih ne zovu koncentracioni logori, nego "žarišta". (L) Ponovo se ponavlja nacistička Nemačka, samo što je sada na globalnom nivou! (Andromeda) To je poprilično depresivno.

O: Sve će to proći kada dođu velike promene.

P: (L) Pretpostavljam da mislite na kosmičke promene, što će biti na Zemlji?

O: Tako je.

P: (L) I primetili smo da se vreme... napomenuli ste da će sve ovo manifestovati kao promena vremena, što i jeste tako. Sve o čemu se pričalo u ranijim sesijama se upravo dešava. Bilo je potrebno 20 godina da se dođe dovde. Ali to je ovde i sada. (Persival) Da li to znači da će terorizam i teroristi biti poslednja stvar na pameti od strane vlasti?

O: Verovatno će biti tako. Ali budite svesni da su i oni prevareni!

P: Čak i Sile Koje Postoje (SKP - Powers That Be) upravljaju svojim operacijama na željnom razmišljanju; misle da postavljaju stvari kako bi stvorili svoje globalno carstvo a ni ne znaju da će zemaljske klimatske promene uslediti, koje će zakucati njihovu imperiju pre njenog razvoja. Da li je to to?

O:Da.

P: (L) Šta drugo možeš da mislis kada su napravili banku semena u Svalbardu, Norveškoj? Oni stvarno misle da će imati pristup njoj? Gde je diskusija na tu temu? (Pjer) Znači da predviđaju da će se nešto desiti ako su napravili tu banku. Ali je očigledno da nemaju globalnu sliku; ne vide šta ZAISTA dolazi. (L) Nemaju uviđaju globalnu sliku.

O: Upravo.

P: (L) Šta mi možemo da uradimo?

O: Da pomognete drugima da budu spremni.

P: (L) Jedino što mogu da pomognem ostalima je da ih informišem, da im dam do znanja šta se dešava i da im pomognem da održe svoje zdravlje. Ako ostali nisu zdravi, nisu u stanju da se nose sa bilo čim. Neće moći da se nose sa životom, bilo se menjao na čudnije ili lošije. Na tu temu bih želeo da pitam o terapiji jodom. Čitam knjigu o jodu autora Davida Braunštajna: "Jod: Zašto vam treba, zašto ne možete da živite bez njega". Ovaj lik piše o tome kako jod može da neutrališe gljivice, bakterije, viruse, može da se odradi detoksikacija teških metala iz vašeg organizma, čak i neke koje ostale metode ne mogu, uklanja zli fluorid, i uopšteno ima čudesne efekte na ceo organizam. Kaže da je 96% populacije na planeti u nedostatku joda. Kada ljudi dođu kod njega, on uglavnom počne da im daje terapiju u veoma visokim dozama, 50 do 100 miligrama dnevno, ponekad dva puta dnevno. Ovo bi trebalo da, ne samo da obnovi jod u telu, nego i detoksikuje telo od bromina, fluora, metala itd. Takođe uništava mikrobe koji su se nastanili posledicom slabog imunog sistema koji nastaje zbog toksina. Ali ima i druga knjiga gde piše da moraš da počneš polako i povećavaš zato što ima nuspojava detoksikacije. Neki ljudi su krenuli polako i sa malim dozama i odmah su imali te simptome. Odakle oni potiču? Da li je to uticaj detoksikacije ili šta?

O: Aktivacija mikroba koji se oslanjaju na pojačanu energiju.

P: (L) I mi smo tako nešto predpostavljali. Nekolicina nas koja je uzimala jod, prethodni problemi su počeli da se pojavljuju, tipa prehlada i tako to. Takođe smo počeli da osećamo bolove i umor a počeli smo da osećamo kao da imamo neko virusno stanje, ukočen vrat i gomilu drugih stvari. Slična reakcija je bila koju smo imali sa antibiotičkim protokolom. Sa druge strane, činilo se da je jod pobudio viruse. Ču je čak imao napad koksaki virusa koji se aktivira u pankreasu jednom ili dvaput godišnje. To je ono što me je nateralo da pomislim da, umesto da počneš sa malim dozama, najbolji način je da povećaš doze i neutrališeš sve živo. Tako da je Ču duplirao dozu i uzimao je dvaput dnevno. Povećao si sa 5 na 10 kapi, dva puta dnevno? (Ču)Da. (L) Tako da umesto da kreneš postepeno kako knjiga kaže, ideš na doze što je više moguće kako bi sve bilo uništeno. Da li je to preporučljivo?

O: Svakako. Borba je teška da se pobedi ako snabdevaš male uljeze sa hranom i energijom.

P: (Ču) I pre su pričali da ljudi koji dobiju simptome, aktiviraju mikrobe koje privlače povišena energija... (L) Ako uzimaš jod i snabdeš se tom energijom, onda tako hraniš tvoje uljeze u organizmu i onda oni postaju više aktivni. Ali ne uzimaš dovoljnu dozu da ih ubiješ.

O: Tako je.

P: (L) Timotije je radio isto kao i svi ostali. Kada smo počeli da dobijamo simptome, počeli smo da uzimamo doze o kojima je Braunštajn govorio: 50 do 100 miligrama dnevno ili više. Još nešto što Braunštajn napominje u knjizi je da mnogi ljudski problemi nisu mnogo mikroorganizmi koliko su teški metali. Jod uklanja kadmijum, živu, olovo, sve metale koje postoje u telu. Čak ih uklanja iz endokrinih sistema, gde se najviše talože - uklanja čak i fluorid iz pinealne žlezde gde najviše voli da obitava. Da li to tačno da radi?

O: Da da da

P: (Galatea) Još jedno...

O: Da

P: (Galatea) Strava [smeh] (L) Ukratko, sudeći po onome o čemu Braunštajn piše, jod je antimikrobski i izbacuje teške metale iz organizma sve dok tvoj detoksikacioni sistem radi i baš zvuči previše dobro da bude istinito? Koji su nedostaci?

O: Nema ih mnogo. Ali je potrebno nekoliko meseci, pa i godina da se organizam očisti u zavisnosti od toga koliko osoba ima toksina u sebi.

P: (L) Po svemu navedenom, mikrobi su manja briga. Nešto što najduže treba izbaciti su metali. Ako ubiješ mikrobe, moraš da izbaciš njihova mikrotela iz tvog sistema što izaziva herkshajmerovu reakciju. (Andromeda) Da li postoji još nešto što treba da se uzima pored toga kako bi se ispunio dobar rezultat?

O: To je sasvim ok ali bi trebalo da povećate unos slane vode kako bi jetra radila kako treba.

P: (Galatea) Taman sam htela da pitam da li treba da prestanem da pijem slanu vodu. (L) Mislim da je slana voda najvažnija stvar, a vidim prema tome kako se osećam. (Ču) Da li je moguće predozirati se?

O: Vrlo teško.

P: (L) Neki sajtovi pišu da je bezbedno do 6 grama dnevno. To je mnogo! Ne znam kako da postigneš da uzmeš toliko. Najrealnije je gram dnevno da uzmeš a da te stomak ne zaboli. Da li je...?

O: Jeste

P: (Ču) To je duplo koliko ja uzimam (L) Toliko visoka doza uopšte nije potrebna.

O: Ne uvek.

P: (L) U nekim slučajevima, mora da bude. Braunštajn kaže da je jod odličan antibiotik za sve vrste organizama, uključujući bakterije, tuberkulozu, gljivice, kvasac, plesni i viruse; i još što nema neželjenih efekata kao kod farmaceutskih antibiotika i nema istraživanja o tome šta je otporno protiv njega. Jedini razlog što se ne priča o jodu je što ne mogu da ga patentiraju i zarađuju novac. Naravno da im je cilj da ljudi budu slabi i da pate: transmarginalna inhibicija i tako to. Ljudi su više slomljeni psihološki kada su bolesni ili zaraženi nečim. Pa da vas pitam: da li jos može da se izbori sa SIDOM?

O: Da

P: (L) Ebolom?

O: Da.

P:(L) Kugom?

O: Da.

P: (L) Male boginje?

O: Da.

P: (L) Pa zašto nam niste ranije ovo rekli?! [smeh]

O: A da li biste poverovali? Jako je dobro da ste prešli brdo različitih programa ili biste bili jedni od onih kojima trebaju godine da se normalizuju i onda biste izgubili volju i odustali prerano.

P: (L) Znači, došlo je u pravom trenutku. (Galatea) Sve se dešava kada je suđeno da se desi.

O: Da

P: (Galatea) Da li postoji još neki čudotvorni lek o kome nam niste rekli?

O: Ne.

P: [smeh] (Galatea) Samo da budemo sigurni! (niklbloj) Radili smo različite stvari, i otkrili smo dosta različitih aspekata o zdravlju. Sve stvari pomažu nekim ljudima ali ostali ne uviđaju mnogo koristi iz toga, kao na primer ketogena ishrana. Još uvek pokušavam da shvatim šta je srž problema zdravlja ili lošeg zdravlja generalno. Da li se na kraju svede na toksičnost, a onda sve ostalo proizilazi iz toga? Kao infekcija, autoimuna bolest, upale, degenerativne bolesti... Da li je glavni problem toksičnost.

O: Da.

P: (L) Toksičnost. To je teren a ne mikroba. Čitala sam da nedostatak joda u bilo kom tkivu može da izazove probleme u tom delu tela. Ako ste u nedostatku, imate suva usta, oči, nemogućnost znojenja, ne mislite kako treba, kvržice na koži što često prati artritis, fibrozu i fibroide, fibromijalgiju, hroničan umor i tako dalje i tako dalje, lista je podugačka. Najbitnija i najveća stvar je otkaz imunog sistema koji dozvoljava autoimunim uslovima da se odvijaju. (Ču) Ali ako Deta na primer uzme 4 ili 5 kapi.. (Deta) Uzmem 5 kapi i osećam kao da sam popio jaču kafu. (Ču) Ali tako možda hraniš svoje uljeze? (Deta) Možda treba da ih spržim! (Skoti) Da li se osećaš loše na bilo koji način kada uzimaš? (Deta) Ne. (L) Možda nemaš problem. Možda je teren već čist. Rečeno je da nisu svi u manjku do te mere da se mora pratiti terapija. Ali svakako svakome treba joda, ako ne zbog bilo čega drugog, onda zbog izbacivanja metala. Treba nam bar 12.5 miligrama dnevno, ne mikrograma, a to je samo za telo; u tu meru nije uključena detoksikacija! Očigledno da nije samo tiroidna žlezda koja vapi za jodom. Takođe je koncentrisan u pljuvačnim žlezdama, strukturi želuca i tankog creva, dojki i jajnika, očiju, delu mozga gde se proizvodi cerebrospinalna tečnost i delu gde je mozak uključen u Parkinsovu bolest. Nedostatak joda se računa i za tu bolest! (Persival) Uzimanje joda navodno daje energiju, ali od čega? Ubijanja štetočina? (L) Ne, daje ti energiju iz drugih razloga. Ali isto ubija štetočine i uklanja metale koji ometaju energiju. Moraš da pročitaš knjigu. (Persival) Kako ti daje energiju? (Alana) U principu, hrani ti žlezde. (L) Hrani ti tiroidnu žlezdu koja ti određuje stopu metabolizma; potreban joj je jod za procese koje obavlja da akumulira energiju koju će iskoristiti ćelije; tako nešto. Radi svakakve stvari i utiče široko... pročitaj knjigu! (niklbloj) Hrani svaku ćeliju. (L) Ima veliki uticaj i na enegetski metabolizam. Timotije hoće da pita kada je najbolje vreme da se uzima slana voda u vezi sa jodom?

O: Kako ste učili, dobro je da popijete čašu tople slane vode odmah na početku dana. Onda popijete još jednu čašu par sati posle jodne terapije.

P: (L) Ako uzimaš 2 doze, onda piješ 3 čaše.

O: Da

P: (Persival) Primetio sam da je bilo ukusno jutros. (Timotije) Uzimam slanu vodu sa jodom u isto vreme odmah čim ustanem. Jel to pogrešno? (Ču) Pa jeste. (Persival) Dobro je da počneš dan sa slanom vodom čim ustaneš. Posle doručka, uzmi jod. (Alana) To ja radim. (L) Da li je to dobro?

O: Jeste.

P: (L) U redu. I rečeno je da svako treba da uzme mnogo više od preporučenog, a i više i od toga ako žele da prate detoksikaciju. Očito je da organizam ne može da apsorbuje joda koliko nam je potrebno, tako da je suplementacija jedina opcija. (Ču) Ovo bi bilo kao protivotrov za efekat Frekvencije Ograde?

O: Da.

P: (L) Ako nemaš metale koji te truju i nemaš mikrobe koji ti kolonizuju telo, frekvencija Sila Koje Postoje ne može da dođe do tebe. Da li je to tačno?

O: Manje više da.

P: (Galatea) A i blokira radijaciju.

O: Tako je.

P: (Persival) Frekvencija Ograde reaguje na ljude verovatno zato što su slabi i otrovani.

O: Upravo tako. Ljudi će se iznenaditi koliko im postane volja jača!

P: (Galatea) Pitam se da li leči rak kože?

O: Leči

P: (Galatea) Jupi! Mogu da idem napolje. (niklbloj) U pogledu nuklearne radijacije, jod štiti samo tiroidnu žlezdu. Da li štiti još nešto u ovom slučaju?

O: Štiti sve žlezdane sisteme koji upravljaju višim denzitetima.

P: (Galatea) Jupi! (L) Dušo! (Arkaj) Da? (L) Hteo si da pitaš poslednji.... (Arkaj) Ne. [smeh] (L) Zašto nećeš da postaviš tvoja pitanja? (Ark) Pa eto, zato što... ajde dobro [smeh] Imam sada tu energiju od joda pa moram da vidim kako ću da je iskoristim. [smeh] Zato treba da nađem dobru vežbu za mozak. Telo je telo ali mozak isto treba da se vežba. I onda sam shvatio da je moja kvantna teorija koju sam razvijao u poslednjih 20 godina, totalno sranje...

O: Samo prati to što ti se javlja u snovima. Mi ćemo komunicirati sa tobom direktno tim putem. Uskoro ćeš početi da radiš na "Velikom Delu". Aleluja!

P: (Arkaj) Snovi znače nešto u snu?

O: Da, i sanjarenje.

P: (Arkaj) Da li treba da prestanem da pijem kafu?.

O: Ne potpuno.

P: (Arky) Hvala vam puno. [smeh] (Persival) Arkaj? Hteo si da pitaš u vezi pušenja? (L) Prestao je. (Arkaj) Ostavio sam. (Persival) Ako pitate o porocima...(Ču) Treba da pušite ili ne? (L) Bio je u stanju da ostavi a da ga ne muči. Ako možeš da ostaviš bez ikakve muke, onda ne treba ni da pušiš.

O: Da.

P: (L) Još pitanja? (SPB) Da li se iko od ovih terorista u pariskim napadima dobrovoljno razneo?

O: Ne.

P: (SPB) Bilo je raznih izveštaja koliko je ljudi umešano u različitim automobilima i ljudi koji su videli različite pojedince. Zvanična priča je da je bilo devetoro ljudi umešano direktno u napade... Znači na terenu, naoružani i navodno detonirane bombe. Ali koliko je ljudi stvarno bilo na terenu?

O: 25, uključujući operativce tajne organizacije.

P: (Alana) Imam pitanje na drugu temu. Kada smo radili šou o zdravlju i velnesu na smrti, pričali smo o ljudima koji su doživljavali skoro pa smrtno iskustvo, a posle toga su imali čudan dodir sa elektricitetom. Njihovi satovi su prestajali da rade, nekada im sijalice puknu kada prođu pored njih i tako te stvari. I sećam se kada sam čitala o tome...

O: Generalno se dešava zbog pojačane energije i protok kanala je otvoren prelaskom tih kanala.

P: (Alana) Da li to znači da ljudi koji su oteti imaju istu električnu...?

O: Da

P: (Alana) Slično kao što smo rekli u emisiji: Kada odeš u drugi realm, nekako je više napunjen i kada se vratiš, ti si kao.... (L) Ne samo da si prošao kroz neki vid provodnika, vratio si se kroz njega i poneo si nešto sa sobom ili si stvorio neku vezu ili tako nešto. Je li tako?

O: Da

P: (L) Ima li još pitanja? (Persival) Koji su toplotni pečati koji su pronađeni unutar piramida u Gizi?

O: Tajne odaje koje smo već spomenuli. P: (Persival) Oni čudni kružni objekti što su pali u Španiji, za njih su rekli da su gasne cisterne iz satelita. Da li je to tačno?

O: Jeste

P: (L) Postavlja se pitanje: Kako to da su pale? (Persival) Zašto su dve pale na isto mesto u Španiji?

O: Poslate su kao poruka.

P: (L) Hoćete da kažete da su ih vanzemaljci u svemirskim brodovima bacili tamo?

O: Tako nešto.

P: (L) Šta je sa satelitima koji su bili vezani na njima?

O: Gotovo, puf. Deo poruke.

P: (L) A? (Persival) Poruka kome?

O: Ljudima koji su ih postavili u svemir!

P: (Persival) Mislim da kažu da su postavljene kao deo poruke. Direktno postavljene. Ali su sateliti oboreni i to je bio deo poruke. Da li su bili američki sateliti?

O: Da

P: (Skoti) Naravno, ne znamo kakvi su sateliti bili. Postoje mnogo vrsta satelita. Hm...

O: Vrsta koja je bila kao "odbrana" protiv nečega što je "bilo tamo".

P: (Skoti) Onda nemaju pojma! (L) U redu. Onda.. (Persival) Još jedno pitanje. Fatamorgana u Kini, sećate se toga od pre dve nedelje? (Galatea) A da! Grad na nebu! (Persival) Da li je bio stvaran!

O: Prava fatamorgana.

P: (Persival) To je baš impresivna fatamorgana...

O: Očekujte više!

P: (Persival) Nešto što ima veze sa procepom (bleedthrough)?

O: Ne. Atmosferski efekti.

P: (Pjer) Očekujte više zato što je sve putem prelamanja, a prelamanje je srazmerno temperaturi gradijenta u atmosferi. Pošto ima više hlađenja ka višim tačkama atmosfere, imaćete više priviđenja. (Persival) I većih.

O: Da

P: (Galatea) To je baš strava. Zašto mi ne možemo da vidimo nebeski grad?

O: Strpite se!

P: (Galatea) Jupi! Biće jedan ovde! (L) U redu, ponašamo se blesavo, zato ćemo reći laku noć. (Galatea) Zabavno je kada si blesav!

O: Opustite se i uživajte u predstavi. Zbogom.

(Galatea) Ćao ćao. Hvala vam.

KRAJ SESIJE

Preveo: Mile Kostić

Kasiopejske transkripte-2015-11-07

 






Datum sesije: 07.11.2015.


Laura, Andromeda i Galatea na tabli

Pjer, Persival, MP, Ču, Arkaj, Deta, Nial, Skitu, SPB, Atrejdes, Noko ČP

P: (L) [Pregled prisutnih] Noko ide po sobi i traži mesto za sletanje. (Persival) Ona je u pripravnosti. (L) Halo?

O: Pozdrav moja deco! Ovde Loftosipeja i Kasiopeja u pomoć da zalečite duboke rane.

P: (L) Šta je uzrok tih rana o kojima govorite?

O: Duboki psihički napad.

P: (L) A šta je uzrok napada?

O: Kao što smo opominjali od pre, napadi rotiraju i traže slabosti da iskoriste.

P: (L) I šta je cilj takvog napada?

O: Da ti uništi sposobnost da ispuniš misiju.

P: (Galatea) Da li se odnosi samo na Lauru ili na sve prisutne?

O: Ako Laure nema, sve se ruši.

P: (Pjer) Da li si osećala takve napade i njihove efekte? (L) Pa, da. U poslednjih par nedelja, efekti su kao... Ne znam kako da opišem. Nekako kao... verovatno je isto kao i bilo šta drugo što je bilo blizu da me uništi. Zašto se osećam ovako napeto? Da li je to nešto što je upereno u mene direktno ili je došlo drugim putem?

O: Oba. U delu postoji da si svestan alternativne vremenske linije povezane sa tim čvorom koji se razdvaja.

P: (L) Drugim rečima, bilo je veoma blizu do granice da se pređe u drugu vremensku liniju?

O: Da.

P: (L) I to je bila ta vremenska linija uništenja?

O: Jeste

P: (Andromeda) Bilo je skoro na tački ključanja tokom vremena gde je skoro sve, svakog dana imalo drugačiji potencijal, znaš? Bez obzira da li su napravljeni pravi izbori ili ne.

O: Haos koji je stvoren je bio trag.

P: (Galatea) Haos koji je stvoren kao trag je vodio do izvora, ili šta? (L) Činjenica je to da je tačka koja je razdvajala realnost.

O: Da

P: (L) U redu. Da li je potencijalna alternativna realnost - onu koju smo za dlaku propustili - koju sam video, delimično tačna?

O: Da a i gore od onoga što si mogao videti.

P: (L) Bila je savršena oluja. Mislim na to da su svi elementi samo čekali da se povežu, fokusiraju i pojačaju. Podseća me na scenu iz Isterivača Đavola gde je sveštenik postavljen kroz serije stvari gde su svi elementi njegove prošlosti vraćeni i bukvalno bačeni u njegovu facu u nameri da ga slome. Da li je to donekle adekvatno poređenje?

O: Naravno.

P: (MP) Da li je slabost i dalje na snazi?

O: Dokle god postoji svest, sa slabostima možemo da se nosimo. Umrežavanje je ključ. Takođe, prepoznavanje naših slabih tačaka i sprečavanje da ne vladaju našim umom.

P: (L) Već danima osećam kako je veliki komad iz mene bukvalno iščupan. Psihički. Mislim kao da sam psihički krvarila. I osećam da sam pravila velike greške i sve što se desilo je suštinski moja krivica - od prošlosti pa sve do sada.

O: Nadam se da ne veruješ doslovce u to što si rekla! Sile se trude već godinama i traže način da te sabotiraju u misiji!

P: (L) Jeftin izgovor ako mene pitaš.

O: Gledaj to sa ove strane, ako nastaviš da razmišljaš tako, koliko ćeš biti sposobna da iskoristiš dodeljeno vreme?

P: (L) Pa, recimo da će me povući za sobom. Hajde da zaboravimo na mene i da pitam: Kako se može postići izlečenje?

O: Kako smo savetovali u prošlim sesijama, umrežavanje je ključ. Ne potcenjujte sposobnost protivnika da iskoristi sredstva i postigne ciljeve. Vaš je zadatak je da stvorite zajednicu u ljubavi koja će ojačati štit. A mi ćemo pomoći koliko god nam je dozvoljeno sa psihičkim infuzijama znanja. Svest vam je na raspolaganju kao korist. P: (Andromeda) Znači oni nam pomažu sa infuzijama znanja a na nama je da to iskoristimo i budemo svesni. Pitam se da li smo uopšte imali neku pomoć u poslednjih nekoliko nedelja. (L) Mislim da jesmo. (Andromeda) I tako smo se jedva izvukli. (L) Mislim da je glavna stvar da je Ark znao kako da primeni Knjigu Promena (I Ching). Knjiga Promena mu je rekla, "ne idi predaleko. Katastrofa može da rezultira." Ali svi mi ostali smo bili zagrejani i silili smo katastrofu. (Andromeda) Kao da smo zamalo poginuli u borbi. (L) Osećali smo se kao da smo vodili rat.

O: I jeste ga vodili.

P:(L) Pa svako od nas je imao neku slabost koja je bila otkrivena na neki način. Kao što sam rekla, stvorilo je savršenu oluju. Ima li još nešto pre nego što pređemo na druge stvari?

O: Dajte jedni drugima ljubav neizmerno. Stvari se mogu ispostaviti drugačije nego što to izgledaju na kraju.

P: (L) U redu. Da li ima neko pitanje pre nego što promenimo temu? Shvatiću tišinu kao "ne". Ima li neko pitanja? Galatea, vodila si pitanja na ovu temu, šta je tvoje pitanje? (Galatea) Bilo je pre dve godine, osećala sam se kao da upravljam na višoj frekvenciji. Osećala sam se veoma hiper-svesno ali ne u stresnom smislu. Bilo je to kao da sam super srećna i energična i osećaj je bio kao da se lečim. Onda iznenada, iskusila sam eksploziju u mozgu koja je ličila na aneurizmu. Bilo je tako bolno da sam vrištala od bola. I onda sam se pitala šta je dovelo do te bolne eksplozije u mom mozgu?

O: Psihički napad koji se manifestuje kao eksplozija krvnog suda. Pitanje: Zašto se nisi umrežila povodom toga?

P: (Galatea) Jesam! Rekla sam vam o tome. (L) Meni tako nisi opisala. (Galatea) Jesam. Odmah sam došla čim se dogodilo i rekla sam da sam imala užasan bol u glavi, tu eksploziju, i mislila sam da je aneurizma. I pitali ste me da vam je opišem, i to sam i uradila, a onda ste vi rekli da niste znali. Ja jesam! (L) Ne sećam se da si upotrebila reč "aneurizma". Da si stvarno rekla aneurizma... (Galatea) Pa pogledala sam kasnije. (L) Da si upotrebila reč aneurizma završila bi u bolnici! (Galatea) [pregled odgovora] Misliš, da sam te odmah pitala?

O: Istraži i podeli.

P: (Galatea) Znači da treba da istražim i podelim? (L) Pa i principu i jesi. Istražila si ali si došla do toga da je aneurizma tek sada! (Galatea) Pa rekla sam vam o tome ali ste bili jako nezainteresovani. (L) Dušo, ono što ti nekada protumačiš da sam ja nezainteresovana je to što ja pokušavam da te smirim.(Galatea) [smeh] (L) Zato što stalno brinem, i stalno provodim vreme istražujući i pokušavajući da provalim šta i kako... (Galatea) "Dušo ti si dobro!" [smeh] "Verovatno ti nije ništa, ne brini!" Verovatno znamo zašto je psihički napad bio prisutan. Sledeće pitanje se postavlja: Kako mogu da dođem ponovo do te visoke frekvencije? (Persival) Hoćeš da pitaš zašto se psihički napadi dešavaju? (Galatea) Hajde, može i tako. Šta je prourokovalo psihički napad?

O: Kada patiš, i tvoja majka pati. Svi vi ovde prisutni ste mete iz tog razloga kao i razloga za ispunjenje vaših misija. Sve je to povezano.

P: (L) Znači svako ovde ima individualne misije, a i povezane i srodne misije. (Galatea) Sledeće pitanje je, kako da ponovo pridobijem tu visoku frekvenciju pozitivnosti, sreće i lečenja?

O:Vi ste na putu ka rešavanju zdrastvenih problema koji dozvoljavaju napadu da nađe pukotinu.

P: (L) Da li će terapija jodom biti od pomoći?

O: Već se pokazala korisnom!

P: (Persival) Što se tiče tog pitanja o jodu, da li je idealna zamena za prethodni protokol metroa, itd?

O: Možda je malo bolje ali antibiotici nisu bili kontraproduktivni. Bili ste vođeni ili ste vodili sami sebe da otkrijete šta je bilo potrebno kada je bilo potrebno.

P: (L) Znači određeni period terapije antibioticima u slučajevima teških stanja je korisno ako se prati ili je podupreto u vezi sa recimo, terapijom jodom?

O: Da

P: (L) Jedini problem je to kada raditi terapiju antibioticima, ne možete unositi sve minerale. A takođe odbija jod, tako da morate da unesete jod prvo, ili da prati sve ostalo.

O: Da.

P: U redu, sledeće pitanje? Verovatno imamo neka politička pitanja ili nešto duž te linije? (Persival) Neka mala beznačajna pitanja.... (L) Aha, znaš, malo sam i izgubila interesovanje donekle za politiku. Tako je kako je, samo će još biti gore. (Pjer) Ali tu je Putin.

O: Ne odustajte! Vaš doprinos nelinearnom sistemu je neprocenjiv!

P: (Persival) Krila leptira i tako to....(Galatea) Aha! Kada smo već kod toga! Leptir NLO. (L) Misliš bumerang? (Galatea) Ne, bio je kao leptir. (SPB) Bio je kao bumerang koji je koji malo podseća na leptira. Bilo je na SOTT-u. (Persival) Da li si umrežavala o ovome, Galatea ? [smeh] (Galatea) Viđen je NLO koji je ličio na velikog crnog leptira.

O: Svi biste se iznenadili kako se psihičke rane leče zajedno sa telom!

P: (Skoti) Vidim da ih ne zanimaju NLO-i! (Galatea) Oni su kao, "Da, da..." (Pjer) Jako je važno. Oni su naglasili psihičke napade nekoliko puta. I kako lečimo telo, sa fizičkim problemima, lečimo i psihičke. Postoji dosta nade u tome.

O: Ali kada znate da su psihički napadi svuda okolo, treba da budete duplo svesni i oprezni!

P: (L) U redu, nazad na NLO leptira. Da li je to taj za koga su ljudi pričali da je prevara?(Persival) Ne, to je bila poslednja sesija.
(Andromeda) Mislim da je bila ona na SOTT-u. (L) Da li imamo sliku? Nabavi nam sliku. (Galatea) [odlazi da odštampa sliku NLO bumerang/leptira] Evo ga, taj. (L) Da da, to je taj. (Andromeda) To je bumerang leptir.(Galatea) Da li je potvrđeni NLO?

O: Potvrđen.

P: (Galatea) Znala sam! Ovaj sam pogodila. Da li je čovek-moljac?

O: 4D OPS.

[ snimak NLO leptira: https://youtu.be/UQNvkJPigiQ ]

P: (Galatea) Lepi su. Poput leptira su. (Skoti) Dok ne pokušaju da te pojedu! (Galatea) Izgleda kao raža/leptir. (L) Sledeće pitanje? (Persival) Šta je izazvalo pad ruskog aviona u Sinaju?

O: Eksterno, mislite na Mosad i energetska oružja.

P: (Andromeda) Prvo na šta sam pomislio. (Persival) Takođe. (SPB) Da li to ima neke veze sa SAD/Izraelskim ratnim igrama koje su se tada odvijale?

O: Pokriće za isto.

P: (L) Koji je beše let koji se desio u Atlantiku tada? Kasiopejci su pričali o tome. (Persival) TWA Let 800? (L) Da, Let 800

O: Sličan sistem.

P: (Nial) Da li je taj incident imao veze sa ciklonima koji su išli ka Jemenu?

O: Iskorišćena energija.

P: (Persival) Iskorišćena energija u 3D smislu ili u smislu da vreme može biti u vezi sa 4D?

O: Napunjena atmosfera povećava efekat.

P: (Pjer) Za vreme 9/11, bilo je slično visokoenergetsko oružje u vezi sa neočekivanim ciklonom...

O: Da

P: (L) U principu, oni eksperimentišu sa tim stvarima. Igraju se.

O: Da

P: (Pjer) Smrtonosne igre. (Persival) Znači da je bilo namerno, jel da?

O: Naravno.

P: (Persival) Slično tome... Uragan Rita na 9/11?

O: Da

P: (L) Smešno je to što svi zaboravljaju činjenicu da je taj uragan bio tamo baš u to vreme. (Pjer) Išao je pravo ka Menhetnu i onda je skrenuo! (Nial) Onaj koji je udario Jemen je bio prvi koji je ikada uradio tamo. (Persival) Da, prvi koji je sleteo. (Ču) Tako da su verovatno imali pomoć iz 4D štaba.

O: Da. Rekli smo vam da će borbe biti prerušene u prirodne nepogode

P: (L) A to znači 4D borbe. (Persival) To su rekli tada, da 4D borbe predstavljaju prirodne nepogode. I Mosad je blizu... (L) Približava se povezivanju...

O: Da.

P: (Andromeda) I prerušava se kao nevreme, kao moćni prasak. (Skoti) Naš tornado se desio posle Katrine, ali očigledno nekoliko nedelja pre? (Ču) Trideset prvog avgusta. (Skoti) Tako da možda treba da obratimo pažnju kada 16 drveća padnu.

O: Svakako!

P: (SPB) Ali 16 drveća... Zar nisu bili 16 ljudi između obe kuće? (L) Prepoznavanje šablona za podivljati! [smeh] (Persival) Smiri se SPB! [smeh] Kada kažu "Mosad" kao odgovor na većinu ovih pitanja, ne pričamo valjda o očitoj Izraelskoj vladi?

O: Ne. Kabalisti.

P: (Persival) Da li Ruska vlada zna išta o tome ko je oborio avion?

O: Naravno!

P: (L) Zato su potencirali na ISIS objašnjenje jer im to daje vremena.... (Persival) Oni u principu nisu to još prihvatili. Svima samo pričaju da se smire dok se istraga ne završi. (MP) Da li se može otkriti istragom?

O: Takva vrsta oružja ne ostavljaju uobičajene tragove. Ali imaju određeno "obeležje".

P: (Persival) Ima nekoliko čudnih stvari. Prva je trogodišnja devojčica koja je bila žrtva nađena 34 kilometara dalje od mesta nesreće. Samo ta devojčica je nađena tako daleko.

(Andromeda) Znači, deo aviona se odvojio, kao da je bila rupa... Čak i da se nije odvojio, u tom slučaju bi ona... (Persival) Možda. A možda je bila visoka energija, ili ugrožavanje i distorzija prostora i vremena....

O: Da.

P: (L) Distorzija prostora i vremena. (Nial) Kao Filadelfija Eksperiment. (Persival) To je druga stvar koja je čudna. Prednji deo aviona sve do kabine i krila su ležali manje više u jednom komadu, ali potpuno spaljeni. Slika iznad pokazuje jasno dva crna krila prikačena na telo, ali izgleda kao da je spontano spaljeno. To je bilo nakon što je udario u zemlju! Jako čudno. Izgledalo je kao da ga je neko zapalio kada je bio na zemlji.

O: Efekti energije.

P: (Atrejdes) Sećate li se kako je za vreme 9/11 sve bilo spaljeno, ali samo na jednu polovinu? (L) Da, jako čudan otisak.

(Atrejdes) Gvožđe je skinuto ali je aluminijum netaknut. (Nial) Mislim da sam isto video sliku negde kako je ceo odeljak neke robe koja se prevozila ostao netaknut. Sa zemlje... (L) Bile su i slike prtljaga koji je isto netaknut, tako da nije mogla da bude tempirana bomba.
(Persival) Deluje skoro kao slučaj spontanog ljudskog sagorevanja. (L) Čini se kao da su neke stvari u određenom prostoru bile spaljene, a ostale su netaknute. (Persival) Ili je napravljena od posebnog materijala. I ne postoje izveštaji o paljenju, ali je dosta tela bilo raskomadano. (L) Da, to je neka vrsta đavoljeg oružja, jel?

O: Svakako. Rusija ima ekvivalente.

P: (Persival) Znači da znaju. (Ču) Koliko često se ova oružja koriste? Mi već znamo za tri slučaja.

O: Više nego što mislite, samo u dosta manjem obimu.

P: (Persival) Sećate li se pre par godina, jedan gradić u Italiji gde su vodene pumpe gorele? Rekli su da je to meta za vežbu. (L) Kockice se sklapaju.... U redu, ajde brzo da uradimo šta treba, umorna sam. (Galatea) Znate li priču o Elisi Lem, devojci u liftu koja se skrivala od nečega. Onda je izašla da popriča sa "tim", i počela je čudno da maše rukama. Htela sam da pitam šta je videla ili od čega je bežala? [ snimak Elise Lem u liftu https://youtu.be/3TjVBpyTeZM ]

O: Golem!

P: (Galatea) Izgledalo je kao Golum? (L) To je jevrejsko čudovište. (Pjer) Od blata. (Galatea) Bilo je u stvari čudovište od blata?

O: Blizu.

P: (Galatea) Mora da odlepiš od straha kada to vidiš! (Persival) Da li se sama popela na rezervoar za vodu?

O: Ne

P: (Persival) Kako je dospela tamo?

O: Distorzija vremena i prostora.

P: (Atrejdes) Ali Golem je instrument osvete stvoren od strane nekog da ubije ili zaštiti nekog drugog. Ako je bio golem, ko ga je poslao i zašto je ciljao na kanadsku Kineskinju u Los Anđelesu?

O: Probna meta. Postoji razlog zašto je Galatea mislila o tome ovog momenta.

P: (L) Znači pričamo o nekoj vrsti stvari koja razotkriva zavese otvorenih dimenzija?

O: Da

P: (L) I stvari prolaze kroz to?

O: Da

P: (Atrejdes) Znači da golem nije poslat po nju?

O: Konkretno, ne.

P: (L) Znači, to je nešto kao čovek-moljac. (SPB) Golem je jevrejsko mitološko biće, i oni kažu da je to probna meta... (L) Odbaci tu teoriju. (SPB) Da ali smo pričali o energetskim oružjima, i probnim metama. I Mosadu... (L) Golemu, Kabalistima.... (Ču) I o dvema devojčicama koje su nestale zbog vremenske distorzije... (Andromeda) A što je smešno, ja i Persival smo preksinoć gledali epizodu Dosijea Iks o golemima.

(L) O bože! (Andromeda) A sinoć je bilo o avionskoj nesreći od strane vanzemaljskog napada! (L) Jako čudno... Dobro, mi ćemo polako.... (Galatea) Čekaj, kada se Elisa Lem mlatarala rukama onako čudno, zašto je to radila?

O: Ubeđivala je stvorenje da je ostavi na miru.

P: (Persival) Da li je to nešto što je samo ona mogla da vidi?

O: Da

P: (Persival) Tako da je ona bila u nekoj alternativnoj realnosti koja se stvorila oko nje, ili je prebačena u neku paralelu...

O: Delom.

P: (Galatea) Specifično je podešeno samo za nju. (Persival) Procep, da.(Atrejdes) Šta je taj golem što nije golem hteo od nje?

O: Energiju.

P: (Galatea) Da li taj Golem živi na tom posebnom mestu, ili je to bilo kratkoročna stvar?

O: Lokacija ima korisne energetske strukture za takve svrhe. [ informacije u kom je hotelu Elisa Lem odsela: http://www.news.com.au/travel/travel-up ... 6813853089 ]

P: (L) Ovo sve deluje kao neki ljudi koji imaju te stvari i koji samo sede u svojim kontrolnim kabinama i.... A i svi ovi nestali ljudi u knjizi 411 Nestalih... Neko se ozbiljno igra sa ljudskom rasom!

O: DA

P: (SPB) U poslednjoj knjizi, tragaju za najboljim i najistaknutijim: atletama, mladim ljudima koji imaju potencijal za svetlu budućnost.

O: Sa svim ovim znanjem koje imate, je još jedan razlog da ostane oprezni i svesni šta sve može ići protiv vas.

P: (Persival) Verovatno i hoćemo! (L) Pretpostavljam. (Persival) Vreme je za hiper-paranoju. Skoti, vodi nas sve hiper paranoičnim putem... to i nije baš hiper-paranoično! [smeh]

O: Budite oprezni! Laku noć!

KRAJ SESIJE

Preveo : Mile Kostić

Kasiopejske transkripte-2015-10-26

 






Datum sesije: 26.10.2015.

 

Laura, Andromeda I Galatea zasedaju

Pjer, Persival, Ču, Deta, Skoti, MP, Skoro Pa Beskonačno(SPB), Enjo, KJN, Noko Čudesni Pas

 

P: (L) Danas je 26. Oktobar, 2015. [Stroj prisutnih] Ja, Andromeda I Galatea pilotiramo svemirskim brodom. (smeh)

(Persival) Umesto da kažete “Zdravo, ima li koga?”, zašto ne zapevate Karpenterovu pesmu: “Zovem putnike interplanetarne letelice?”

(L) A recimo, “Ovo je Stardejt…”

O: Sastanak zvezda ! Lansiraj me na mesec! Iroilma Kasiopeje. Dobro veče!

P: (L) Ne verujem da si izgovorila ime kako treba. Da proverim… “I-roil-ma”.

(Persival) Šta znači, “Stars on a date (Sastanak zvezda)” ?

(L) Rekli smo “Stardejt(Stardate – letelica u Star Trek-u, kom. Prev.)”. Očigledno da je Persival tražio neko dublje značenje u tvojim rečima.

O: Svi ste vi “zvezde” a mi smo na sastanku zajedno.

P: (KJN) Ko plaća? (L) Enjo ima pitanje.

(Enjo) U sesiji koja počinje "SAD na čelu uništenja", upoređivali ste odnos Nemačke prema ostatku sveta za vreme drugog Svetskog Rata, prema odnosu SAD-a i ostatku sveta danas, i da SAD očekivano može da bude nuklearno bombardovana. Da li je to tačno?

O: Sve je moguće ali se podseti kvalifikovanih "prirodnih nuklearki".

P: (Pjer) Komete, zemljotresi.... (L) Da. Hajde da pređemo na nešto konkretnije, hoćemo li? (Galatea) Jel ima neko ledolomca? [smeh] (Skoti) A može taj Putin? [smeh] (L) Da!!!! (Enjo) Prethodno se govorilo da tajna organizacija nije predvidela Putinove akcije u Siriji. Ako je tajna organizacija povezana sa 4D OPS, da li bi bilo suvišno reći da to otrkiva većinu njenih slabosti?

O: Svakako.

P: (L) Drugim rečima, to je željno razmišljanje.

O: Jeste.

P: (L) U redu, dalje? (Galatea) Mogu li da pitam nešto što nije toliko u vezi teme ali sam radoznala? (L) Naravno. (Galatea) Da li je neko od naših ljubimaca nekada videlo čudna stvorenja u dvorištu?

O: Mnogo njih!

P: Znala sam! [smeh] Da li zbog toga moja Maca(Kitty) nije smela da izađe napolje?

O: Da

P: (Galatea) Šta je videla?

O: Čudno stvorenje/životinju. ( Window faller, kako glasi u Kasiopejskoj sesiji po terminologiji označava životinju ili stvorenje čudnog izgleda, nalik čupakabri ~ kom. prev.)

P: (Galatea) Znala sam. (Skoro Pa Beskonačno) Da li je imalo pipke ili kandže? (Galatea) Možete nam dati neki opis kako je to izgledalo? Zašto je bilo tako zastrašujuće?

O: Velika smrdljiva ptica.

P: (L) Čovek-Moljac! [smeh] (Galatea) O bože.

O: Blizu.

P: (Skoti) Možda sam čuo Veliku Smrdljivu Pticu kako leti okolo pre mnogo godina, skoro sam totalno odlepio. Taj klepeći zvuk... (Persival) I zvuk bebe koja vrišti! (Galatea) Znala sam da je nešto videla zato što nije htela da izađe napolje skoro 2 godine. (L) Kada smo poslednji put imali dokaze o ovome? (Galatea) Ohoh!! Stavi ruku ponovo!! [smeh] Jednom sam videla ogromne otiske napolju. Možda su to bili tragovi čudnog stvorenja?

O: Da

P: (Pjer) Koliko je veliko bilo? (Galatea) Andromeda je videla sa mnom. Otisci su bili veliki, čak ogromni. (Pjer) To je Bigfut. Mislim, stopalo je veliko [smeh] (Galatea) Videla sam otiske kandži u prašini i pomislila kakvo stvorenje ostavlja takav otisak? (Pjer) Trebali smo gips da napravimo. (Galatea) Kako možemo da vidimo te stvari? Hoću da slikam! (L) Sa svom tom bukom koju pravite, mislim da ne bi trebalo! (Galatea) Da li bi trebalo da budemo zabrinuti... ?

O: Nabavite sigurnosne kamere.

P: (Galatea) Trebaju nam sigurnosne kamere svuda oko kuće!! (Pjer) Postoje neke za lov, koje snimaju u mraku. One što imaju deketor za pokret su prava stvar.

(SPB) Bio je jedan video ove godine na kome se video Jeti, i baš je bila jedna od tih kamera za lov. (L) Ne znam da li želim da nabavim takvu kameru. Nikada ne bi izašla napolje. (Deta) Nikad više neću da zapalim pušnicu... [smeh] (Pjer) Znate, nekad sam išao da lovim pored jezera, imao sam pušku i bilo je mračno. (Persival) Zar nisi čitao o lovu na ta stvorenja? (Pjer) Znam da ne možeš! (L) Srebrni meci, Pjer! (MP) Svako od naših psića treba da ima kameru. (Skori) Noko kameru! (SPB) NokoPro! (Galatea) Da li su naši ljubimci u opasnosti od tih stvorenja?

O: Ne

P: (Galatea) Dobro je. Uplašili bi se pa bi ih ostavili na miru.

O: Kratkotrajno donekle.

P: (L) Sumnjam da bi održali neku tajnovitost. Iz istog razloga što ne možemo da ih lovimo je isto što oni ne mogu da napadaju naše pse. Ti budi iza svoje zavese a ja ću iza moje! (Galatea) Pitala bih i o džinovskom letećem tanjiru koji je bio na nebu za koji su ljudi mislili da je ogromna lampa? (L) Moraš sliku da pokažeš. (Galatea) Hoćeš da odem da je nađem? (L) Koliko brzo možeš da je nađeš? (Galatea) Dosta brzo! [štampa slike NLO-a] (Galatea) Da li se sećate ovoga? (L) Daj da vidim... (Andromeda) Gde je slikano ovo? (Galatea) Ne sećam se. Hoćeš da pitaš u vezi toga ili ne? (Andromeda) Ima munja na slici... (L) Koja je priroda ove NLO slike?

O: Obmana.

P: (Deta)Jako je retko da slikaš NLO. Čak je i ređe da slikaš NLO sa munjama u pozadini. (Persival) Imam pitanje u vezi atmosferskog fenomena. Ima kao video. Na nekoj udaljenosti, vidi se oluja sa velikim oblakom. Munje sevaju i prolaze kroz oblake. Posle nekoliko sekundi, obrazuje se velika lopta ili bela svetlost koja prodre veoma brzo u sredinu oblaka. Mislio sam da je fenomen plazme.

O: Da

P: (Persival) Plazma je odgovor na sve. [smeh]

(L) U redu, SPB? (SPB) Od kada su Rusi počeli vazdušne napade na Siriju, pričao je Džon Mekejn i ostali Amerikanci da Rusi bombarduju trenirane CIA specijalce tamo.

O: Svakako!

P: (SPB) Pre svega, koliko je ljudi poginulo u Ruskim napadima na Siriju? (Galatea) Računa se....

O: 919

P: (SPB) A koliko CIA specijalaca?

O: 423

P: (Persival) Samo 919? (SPB) Uglavnom se ciljalo na zgrade, skladišta i tako to. (L) Koliko je zgrada pogođeno? (SPB) Skoro 1000 zgrada je pogođeno. (L) Znači meta su im uglavnom postrojenja, zgrade i ako se nađe neki čovek tu i tamo. (Persival) Pa ljudi su dosta obazrivi kada čuju i vide avion, brzo se sklanjaju i beže. (L) Aha, zato je broj tako mali. (SPB) U principu, meta im nisu bili ljudi sada. Pjer, imaš pitanje? (Pjer) Hoću da znam koliki je postotak ISIS infrastrukture do sada uništen?

O: 21

P: (Pjer) To je dosta dobro, 21%. (L) Jos 80, nije loše. (Pjer) Počeli su pre par nedelja. (Persival) Rekli su da će im trebati 3 meseca. (SPB) Znači da su njihove projekcije poprilično dobre za sada. (Pjer) Ali sada ubrzavaju malo. (L) Da, sada rade danonoćno (SPB) Pogodili su oko 400 meta za protekla 3 dana. (Persival) Pitanje u vezi Izraela. Da li izraelska vlada/Zionisti/grupa u kontroli Izraela planira neko iznenadno "konačno rešenje" za Palestince?

O: Željno razmišljanje otkriva čoveka iza zavese.

P: (L) Možda planiraju. I možda pokušaju nešto. Ali možda iskopaju rupu za nekog drugog i onda oni upadnu. Isti slučaj kao i sa SAD. (Persival) Šta Rusija sada radi u Siriji i Iraku, menja političke odanosti i stvari na Srednjem Istoku. Ako Izrael misli da može da radi to što je radio dugo i nekažnjeno, to može da digne bes Arapskih nacija na njihovo čelo. (L) Ima li još pitanja? (Enjo) Vraćam se na temu znanja i komunikacije... Da li postoji određena oblast znanja na koju bi se ljudi trebali fokusirati?

O: Širenje osnovng znanja i fokus na naše slabosti.

P: (L) Mislim da kada si svestan hiperdimenzionalnih sila, kako iznad tako i ispod, i kako sve to funkcioniše, itd. Mislim da je dovoljno za večeras. Umorna sam.

O: Pomoć stiže! Zbogom.

 

Kraj sesije



Preveo: Mile Kostić






Više članaka...

Stranica 5 od 88

5

Video - slučajno odabrano

Podržite Val-Znanje donacijama. HVALA!

Iznos: 

Jedinstvenih posjetitelja:

mod_vvisit_counterDanas1211
mod_vvisit_counterJučer1304
mod_vvisit_counterOvaj tjedan2515
mod_vvisit_counterOvaj mjesec7494
mod_vvisit_counterUkupno od 01.08.2010.2695989

Online:

Trenutno aktivnih Gostiju: 170